avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Buna. Ma bucur ca esti optimista. Sa speram ca se va mai da examen in primavara.
Cred ca 5 sau 5,50 dar nu sunt sigur ! Momentan sunt plin de draci pe mine ca ei nu au pana la urma nici o vina.
Stii si ai un dram de noroc iei si examenul - asta e combinatia, cel putin din punctul meu de vedere, insa fata de multi care ii cunosc si care deja au cazut in depresie gandindu-se ca nu vor sa mai dea in veci, eu de-al naibi nu vreau sa ma las, cel putin cat timp voi mai avea nu vreau sa ma dau batut. Aseara pe la 11.30 deja comandam codurile modificate de Lg 202/2010 de la hamangiu.
Cu Dumnezeu inainte si sa speram ca va mai fi si in martie-aprilie 2011 examen.
Succes !!!
Salutare voua celor cu note sub 7.
Hai s-o luam de la capat!!!!!!
Credeti ca se va da in primavara dupa noile coduri?Aveti informatii sigure?Si eu ma apuc de treaba chiar din acest week-end, nu mai pierd timpul deloc.
Nu stiu cum voi reusi sa fac abstractie de copil, dar o sa incerc, de restul nici nu vreau sa mai aud, trebuie sa ma inteleaga.
Nu stiu cu ce sa incep.Trebuie sa ma organizez foarte bine.
Va doresc deja spor la invatat!!!!!
Propun si o recapitulare a materialelor de studiu avand in vedere ca nu mai stiu dupa ce dracu sa invat pentru acest minunat examen. Permiteti-mi sa invep eu si va rog sa completati:
1. Civil = Boroi - persoanele; Statescu/Barsan - TGO; Statescu - Dr. Reale; Deak - Succesiuni; Deak - Contracte
2. Penal = Codul actualizat; Mitrache/Udroiu - partea generala; Toader T./Udroui - partea speciala;
3. Pr. Civila = Codul actualizat; Bori + Ciobanu si daca ramane timp Tabarca;
4. Pr. Penala = Codul actualizat; I. Neagu - partea generala/speciala
5. Jurisprudenta pe cele 4 materii

Astept sugestii.
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2010
cip3118, utilizator
Ioi ma doare sufletul. Am picat pe mana mea ... dar totul e tardiv acum.
Elanul de la primul examen sigur u-l voi mai avea dar voi avea mult pragmatism de data aceasta. Eu mi-am propus ca in primavara sa fac toate spetele si sa culeg restul punctelor din teorie. Cine citeste jurisprudenta si are putin fler face spetele. Dar nu e suficient si eu sunt exemplul trist in acest caz.
Cartile sunt ok + coduri adnotate cu jurisprudenta recomand+faceti rost cumva de sinteze la cedo pt ca se pierd puncte care in cazul meu se vor dovedi foarte importante
Voi incepe usurel de la inceputul lui decembrie - adica cu citit jurisprudenta. Dupa 15 ianuarie voi reincepe asaltul cu toate armele. Si de data aceasta sper sa am acea sansa care mi-a lipsit acum.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)