avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate cozachi

Activitate cozachi

acordul locatarilor cu peretele comun este suficient.Pentru mai multa siguranta solicita acordul tuturor locatarilor de la parte si etj.I
acordul locatarilor cu peretele comun este suficient.Pentru mai multa siguranta solicita acordul tuturor locatarilor de la parte si etj.I
Am infiintat o SC cu sediul in apartament ,pantru care la registrul comertului am avut nevoie doar de acordul vecinilor de pe palier,a celui de deasura mea si a celui ee dedesubt.Deci este nevioie de acordul scris a celor cinci ve cini,dupa caz.Ar fi bine sa va consultati cu cineva din cadrul Registrului comertului.
..posesorii de autot.inmatric.dupa 1 01 2007 care au achitat in 2006 accizele cu ocazia importului si acizitiei de pe piata interna nu vor plati taxa speciala pt.inmatriculare.Vezi Codul fiscal si art.din ziarul ziua din 28/XII?2006.Bafta si ...La Multi Ani.
Daca in cadrul activitatilor secundare am specfifivcat - Intermedieri in comertul cu amanuntul cu priduse diverse- Cod CAEN 5119,pot pot deschide un magazin in regim de consignatie pt.vanzarea autoturismelor? Multumesc.
Doresc colaborare cu executor judecatoresc cu competenta pw raza judetului Cluj
Răspuns la discuția RECUPERARE SALARIU ITALIA
va recomand SC URBAN SI ASOCIATII SRL din Bucuresti,TEL.0213057273-76 ;FAX:0213057277-78
Răspuns la discuția Contract de Comision
se poate incheia intre persoane juridice,fara probleme.