avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate elenalar

Activitate elenalar

OUG nr. 34/2009 cu privire la rectificarea bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale, cu modificarile si completarile ulterioare:
Art. 24. — (1) De la data intrarii in vigoare a prevederilor prezentei ordonante de urgenta, autoritatilor si institutiilor publice prevazute la art. 21 li se interzice achizitionarea, preluarea in leasing sau inchirierea de:
a) autoturisme, astfel cum sunt acestea definite la alin. (1) al art. 3 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 109/2005 privind transporturile rutiere, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 102/2006, cu modificarile si completarile ulterioare;
b) mobilier si aparatura birotica, asa cum sunt prevazute la subgrupele 3.1. „Mobilier” si 3.2. „Aparatura birotica” din cadrul grupei 3 „Mobilier, aparatura birotica, sisteme de protectie a valorilor umane si materiale si alte active corporale” din Hotararea Guvernului nr. 2.139/2004 pentru aprobarea Catalogului privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor fixe, cu modificarile ulterioare, precum si obiecte de inventar de natura acestora, in scopul dotarii spatiilor cu destinatia de birou.

Răspuns la discuția Licitatii -valabilitate oferta
Ordinul 1014/2001 este abrogat.
Buna dimineata!
Va pot trimite un model, daca imi puneti la dispozitie o adresa de mail.
Declaratia conform art. 69 se completeaza de ofertanti. Acestia declara ca nu sunt membri în cadrul consiliului de administraţie/organ de conducere sau de supervizare şi/sau am/nu am acţionari ori asociaţi persoane care sunt soţ/soţie, ruda sau afin pâna la gradul al patrulea inclusiv cu persoanele de decizie din cadrul autoritatii contractante. Autoritatea contractanta va cuprinde in cadrul fisei de date persoanele cu functie de decizie.
Răspuns la discuția COPIE DOCUMENTATIE ATRIBUIRE
Pe site-ul A.N.R.M.A.P. a aparut modalitatea de completare a fisei de date, inclusiv cum se creeaza o copie.
Buna ziua!
Am derulat o procedura de achizitie (cerere de oferte) pentru lucrari electrice pe baza de tarif de racordare (HGR 90/2008).
Pasul urmator care este? Inchei un contract clasic de executie lucrari cu firma castigatoare sau doar o conventie de atribuire lucrari?
Multumesc pentru ajutor.
Buna ziua!

Care este spatiul minim necesar desfasurarii activitatii medicale intr-o intreprindere?
Unitatea are incadrat un asistent medical.
La ora actuala, cabinetul medical functioneaza in 3 incaperi, aproximativ 35 mp. Acest spatiu poate fi redus? Care este baza legala?

Multumesc.
Am organizat o licitatie deschisa cu faza finală de licitatie electronica cu runda de 1 zi. Stare curenta licitatie: deliberare
Ambii ofertanti apar în clasament pe pozitia 1, punctaj total 100, desi ofertele financiare ofertate de ei sunt diferite
Întrebare:De ce sunt ambii pe locul 1 si nu-i departajeaza sistemul?