avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatii -valabilitate oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatii -valabilitate oferta


Orice oferta valabila pentru o perioada de timp mai mica decat cea prevazuta in Fisa de date a achizitiei va fi respinsa de catre comisia de evaluare ca fiind neconforma.

In care lege este scris asta ?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: elenalar , utilizator 07:47, 6 Aprilie 2012
Am verificat si eu, nu scrie. Doar daca si garantia de participare este in aceeasi situatie.
Singurul motiv pe care poate fi respinsa este tratamentul egal fata de ceilalti participanti, fapt ce este interpretabil atat timp cat puteti solicita ulterior deschiderii prelungirea. Care de asemenea este interpretabil, intrucat va fi interpretat de ceilalti ca favorizare.
Am gasit pana la urma in Ordin 1014 din 6 iunie 2001
la C3- limba de redactare a ofertei, punctul 4.1.

:)
Ordinul 1014/2001 este abrogat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate oferta ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Prin Fisa de date am solicitat ca oferta sa fie valabila 180 zile. Un ofertant a prezentat Formularul de oferta financiara in care a mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice-fisa de date. albertoconstruct albertoconstruct Buna ziua,am participat de curand la o cerere de oferta pentru achizitie lucrari de constructii,in fisa de date pusa la dispozitie pe seap,erea trecut ca si ... (vezi toată discuția)
Propunerea tehnica -prezentare document ibitza78 ibitza78 Buna ziua! In cadrul unei licitatii un ofertant a prezentat un document \"Durata de executie\" in Propunerea financiara si nu in Propunerea tehnica asa cum ... (vezi toată discuția)