Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate ghele

Răspuns la discuția suspendare
colegii mei au afirmat ca eu i am injurat, ceea ce nu este adevarat. asta e tara unde traim?
Discuție suspendare
lucrez la o firma de paza unde sunt angajat de 5 ani si am fost suspendat pe o perioada de doua saptamani motivul invocat fiind <cercetari disciplinare> in urma neintelegerii dintre mine si colegii mei.mentionez ca la acest obiectiv am fost la 1 ianuarie 2011, iar neintelegerile au inceput in momentul in care eu nu am vrut sa intorc capul pentru a nu vedea ce se lua de la acel obiectiv in timpul noptii. colegii mei s au unit impotriva mea doarece rude d ale lor lucrau ca salariati in cadrul acelei firme pe care noi o aveam ca obiectiv de paza. au mintit in acele notificari explicative care au dus la suspendarea mea.
as vrea sa va intreb daca nu va conta faptul ca timp de 5 ani de cand sunt la aceasta firma de paza nu am avut abateri ?
legal ce masuri s ar putea lua?
Răspuns la discuția partaj credit
am avut o noua infatisare iar domnul avocat nu a putut ajunge in timp util pentru acel dosar, iar judecatorul a respins actiunea din cate stiu de la avocat pentru ca era netimbrata. eu am platit o parte din timbru judiciar dar nu i am avut pe toti odata.intreb este posibil ca la recurs sa se reia judecata si sa am castig de cauza?va repet avand de partea mea adevarul , in schimb imi lipsesc dovezi palpabile sunt doar din deductie .el a declarat in doua precizari chestii care ce se contrazic :sorry:#-o.
Discuție partaj credit
in timp ce locuiam cu ex sotul meu inainte de casatorie am facut un imprumut bancar pentru a ne putea face nunta. creditul a fost facut pe numele meu pentru ca el avea deja rate insumate de 7 mil la vremea respectiva adica 2008 dintr un salariu de 9 mil. si nu l am trecut ca girant la acel credit.eu nu m am ales personal cu nimic. cum pot dovedi ca banii au fost cheltuiti impreuna?