avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj credit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj credit

in timp ce locuiam cu ex sotul meu inainte de casatorie am facut un imprumut bancar pentru a ne putea face nunta. creditul a fost facut pe numele meu pentru ca el avea deja rate insumate de 7 mil la vremea respectiva adica 2008 dintr un salariu de 9 mil. si nu l am trecut ca girant la acel credit.eu nu m am ales personal cu nimic. cum pot dovedi ca banii au fost cheltuiti impreuna?
Cel mai recent răspuns: ghele , utilizator 18:08, 12 Ianuarie 2011
prin agministrarea probelor cu interogatoriul si cu cea a martorilor in cadrul procesului de partaj.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
praporgescu, utilizator
Nu trebuie sa dovediti. Se prezuma ca acel credit a fost comun pt a a fost contractat in timpul casatoriei, datoriile se impart.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
Ana-Maria Dutescu, Avocat
am avut o noua infatisare iar domnul avocat nu a putut ajunge in timp util pentru acel dosar, iar judecatorul a respins actiunea din cate stiu de la avocat pentru ca era netimbrata. eu am platit o parte din timbru judiciar dar nu i am avut pe toti odata.intreb este posibil ca la recurs sa se reia judecata si sa am castig de cauza?va repet avand de partea mea adevarul , in schimb imi lipsesc dovezi palpabile sunt doar din deductie .el a declarat in doua precizari chestii care ce se contrazic :sorry:#-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti CosminV CosminV Salutari la toata lumea. Am si eu un vecin ce ma cheama in judecata pe mine si pe sotia pt "granituire" facand o plangere unde spune tot felul de ... (vezi toată discuția)
Divort - impartire credit bogdan2478 bogdan2478 in timpul casatoriei am contractat un credit impreunacu sotia.dupa divort am ramas sa platesc singur.ea nu a fost nici Garant nici coplatitor.am sanse sa il ... (vezi toată discuția)
Impartire bani divort cristina_2013 cristina_2013 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pt ca sotul sa nu-mi ia banii la divort. Situatia este urmatoarea: - salariul meu este cel putin dublu fata ... (vezi toată discuția)