avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate m78

Activitate m78

Caut , dar oferta este destul de redusa pt ca este o gama mai noua si aceasta este exact ce am nevoie ( ma refer la dimensiuni ) si este si o marca f buna !
Multumesc pt raspuns !
Unde as putea sa ma informez daca voi reusi sa-mi recuparez TVA ?
Am inteles , dar de ce eu ar trebui sa suport eu consecintele , cand neamtul de fapt factureza cu TVA pt ca asa vrea el !
Buna
Doresc să cumpăr o remorcă din germania de la o firmă pt firma mea din RO si neamțul nu vrea sub nici o forma sa-mi factureze fara tva . Mentionez ca sunt inregistrat in ROI si chiar am trimis informatii pt a fi verificat daca sunt OK si tot degeaba . Neamtul refuza sa factureze fara tva , chiar daca a verificat si nu a gasit nici o problema, pt ca spune el nu are incredere in romani si bulgari . Am incercat chiar si sa-i las valoarea TVA garantie doua luni pana cand remorca este inmatriculata dar degeaba . Ce ma sfatuiti sa fac ? Daca o cumpar cu TVA din Germania pe firma este legal si daca da ,este posibil sa-mi recuperez ulterior TVA de la statul German ?
buna am infintat de curand o firma cu obiectul principal de activitate 0220 exploatare forestiera si obiect sec. 4941 transport rutier de marfuri , 4799 comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor chioschiurilor si pietelor, spuneti-mi varog daca pot efectua vanzari de lemn de foc direct la persoane fizice sau imi mai lipseste vreun cod caen.
Răspuns la discuția taxa de poluare 2011
Deci recuperarea taxei in Maramures prin instanta nu este posibila . Vai de noi cu a noastre oi !!!
Răspuns la discuția taxa de poluare 2011
am inteles dar de ce e diferit in Maramures de restul tari. si daca este asa eu avand domiciliul in Maramures pot sa ma adresez altor tribunale din alte judete ?
Răspuns la discuția taxa de poluare 2011
Sunt tare nedumerit , am vb ieri cu un av de fapt cu doi din Baia Mare ( din care unul afirma ca ca in 2010 a castigat ''99.99% '' de procese de restituire de taxa ) care sustineau ca anul acesta s-ar fi trimis '' o circulara '' de la minister catre instantele de judecata teritoriale prin care sa respinga direct orice actiune de restituire pe motiv ca nu sunt bani la buget . mie nu mi se pare tare credibil dar in guvernarea aceasta e posibil totul.
inca ceva puteti sa-mi indicati vreun calculator pt taxa auto 2011 mai relevant.
va multumesc !!!
Răspuns la discuția taxa de poluare 2011
Va multumesc mult.
Eram tare nelamurit pt ca am vb cu un avocat din Baia Mare si mi-a zis ca nu se mai poate pt ca statul nu are bani si s-ar fi dat o lege prin care tibunalele sa nu mai poata inregistra actiuni pt rambursarea taxei actuale. Ceva de genul acesta mi-a zis, dar nu e nimic adevarat .
Răspuns la discuția taxa de poluare 2011
sunt din Baia Mare si as dori inmatricularea pe Maramures.