Buna ziua!Deoarece stăpânii câinilor de companie din cartier au transformat gradina mea in litiera și aerul este irespirabil,mai ales vara,arunca gunoaie în gradina,distrug pomii fructiferi,doresc sa pun un gard ,fără fundație,fara bordura,poate gard viu, dar de la primărie mi s-a spus că nu am voie .Se poate doar din fondurile primăriei,prin asociația de proprietari.D-na președinte de asociație nu vrea să încheie convenție cu primăria pt că nu-și asumă îngrijirea spațiului îngrădit .De la primărie mi s-a spus sa fac o solicitare prin care îmi iau eu răspunderea întreținerii spațiului dar nici așa d-na președinte nu vrea.E plin orașul de garduri de toate mărimile ,făcute fără autorizație.Dar mă tem că se va găsi un vecin "binevoitor" care sa mă reclame și ,pe lângă amenda,să fiu obligata sa scot gardul .Ce soluții aș avea?Mulțumesc pt răspunsuri!
Buna ziua!Lucrez într-un laborator .De peste o lună aerul condiționat este defect și lucram la temperaturi de 29,30, 31 grade Celsius.Suntem nevoiți să stăm cu toate ferestrele și ușile deschise pt a putea respira.Va rog să-mi spuneți unde as putea face un demers legal fara a atrage consecințe negative asupra mea și a colegilor.Multumesc!
Buna ziua!In timpul căsătoriei, soțul meu a primit moștenire un apartament, după decesul părinților.Nu avem copii,el nu are frați.Are 2 mătuși din partea mamei.Sotul se teme că,daca pățește ceva, mătușile vor avea drept de moștenire la acel apartament.Va rog să-mi spuneți care este ordinea succesiunii.Va mulțumesc!
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca cererile de acordare a pensiei de invaliditate (pe care le descarcam de pe internet) sunt de actualitate. Am vazut ca se cere si carnetul de asigurari sociale. Ce carnet? Multumesc!
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pensia de boala gr 3 se calculeaza in functie de vechime si venitul lunar sau este o indemnizatie fixa? Multumesc!