avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters190273

Activitate ContSters190273

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
neAvocatul a scris:

Tut_trademark a scris:

Buna seara,urmăresc acest forum de aproximativ 4 luni si mă adresez celor de pe acest forum dar mai ales celor care au participat la examenul de admitere ca stagiar cu o întrebare simpla...se poate promova examenul de primire in profesie ca stagiar doar cu un bagaj de cunostinte juridice , fără intervenții fără relații cunostinte si bani? Mentionez ca am terminat facultateA si sunt interesat sa mă inscriu si eu la acest examen in următoarea sesiune(oricând ar fi ea organizata). Astept răspunsuri sincere si decente din partea dumneavoastră. Cu stima!



Doar cu un bagaj de cunostinte juridice nu. Trebuie sa ai la tine tot sifonierul de cunostinte juridice ca sa nu mai faci profesia de ras. Asa se zice. Adica trebuie sa inveti atat de mult incat sa nu aiba ce sa mai zica smecherii de la UNBR. Asta chiar in conditiile in care nu devii decat un amarat de stagiar fara drept de semnatura. Dar in curand se va introduce si proba interviului. Punem pariu ?


asa este X-(X-(

pentru o nota de 7-8 lucrarea trebuie sa fie in realitate de 9,98-9,99-10,00

sau poate noi astia "frustratii" totusi nu stim ce am scris in lucrari si asteptam la mila corectorilor................ :hm::hm:
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
andrada_damian a scris:

@pepe2011
Te invit politicos sa-ti revii din scarba. Realitatea e exact asta: inveti mult - intri. Dovada stau cel putin 40 de candidati, varful promotiei din acest an a Facultatii de Drept Universitatea Bucuresti, care acum sunt, cu mici aproximari, si in primii 40 - 50 intrati. Nu vad hazardul. Si eu sunt printre cei cu sanatatea afectata, iar succesul meu si al colegilor mei are mare legatura cu cat am invatat si cat de inteligenti suntem. Desigur, exista in orice exceptii, dar va mintiti crezand ca regula este ca cei care au intrat au intrat datorita altor factori decat munca dublata de fler. Nu cred ca au fost trasi la sorti admisii si respinsii (cam mare coincidenta la admisi). Nu e hazard. Uitati-va in liste dupa Andreea Serban, Cristina Coman, Cristina Chiriac, Vadim Chiriac, Maria Tuca, Andreea Carare, Tudor Craciun, Claudiu Damian, Andrei Iancu, Claudiu Damian, Olivia Argintaru, Iustin Armasu, Sorin Dumitru, Cristina Cusu, Laura Dinu, Sorina Duca, Daniela Ghervas, Andruta Gogoasa, Paul Lospa, Tiberiu Radulescu, Andru Sandu, Roxana Sandulescu si lista poate continua. Toti au fost studenti buni, toti au avut note mari, majoritatea au trecut prin teste crancene date de marile case de avocatura la care acum si lucreaza. Si toti au intrat. Andreea Serban a fost sefa de promotie si prima pe tot centrul INPPA. Nu vad unde e hazardul.

Draga pepe2011, eu stiu sigur si oameni foarte capabili care au picat la grila, precum si vreo 2 imbecili care au intrat. Dar acestea sunt cazuri izolate de ghinion teribil, respectiv noroc porcesc, oricand inerente. Oare cand va avea cineva curajul sa spuna ca a picat din propria-i vina? Oare chiar toti pana la 1453 cati au fost inscrisi initial sunt niste victime?

Oricum ar fi, unii nu au intrat si ar fi cazul sa-si accepte esecul cu demnitate. Si sa se revolte impotriva comisiei de corectare (impotriva careia si eu am scris cateva articole dure, nu mi le publica insa nimeni) nu impotriva celor care au scris atat de mult si au stiut atat de bine, incat au fost admisi si in conditiile unei corectari severe si ale unui barem imposibil. Se stia limpede ca va fi un examen restrictiv. Si vb cuiva de pe aici, si daca intrau 80%, restul s-ar fi considerat nedreptatiti. Va garantez ca daca cei care mi-au corectat lucrarea ar fi putut cumva sa ma pice, ar fi facut-o.

E ultima data cand intru pe acest forum imbibat in frustrare. Sunt ocupata cu a fi ceea ce unii cu astfel de mentalitate nu vor ajunge nicicand: avocat definit de profesionalism.


la revedere........ pa

nu meriti nici macar o replica la asa reactie
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
posibil examen in februarie 2012

[ link extern ]
Răspuns la discuția admitere INM 2012
Carmencita2 a scris:

Am terminat facultatea de Drept - Universitatea Spiru Haret in 2004. Nu am profesat in domeniul juridic, prioritatea mea fiind in aceasta perioada familia, cele doua fetite. Acum as vrea sa incep sa ma pregatesc pentru admiterea in INM, examenul din 2012. As vrea sa cer cateva sfaturi, a trecut prea mult timp de la absolvirea facultatii, sau poate trebuia sa ma apuc de invatat mai din timp? In principiu pot sustine examenul de admitere in INM si dupa 8 ani de la absolvire?


dupa o asa pauza , cel putin 2 ani de studiu , urmareste grilele de pe site-ul inm
multa bafta la examen.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
corina_parloaga a scris:

offf, daca e sa vorbim de societate, schimbam subiectul :) te inteleg perfect! avem multe de schimbat... chiar crezi ca vom reusi? suntem putini, si acestia incet incet ne dam dupa multime.



asa este .............

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
tiana29 a scris:

Buna! Si eu ma numar printre cei picati...Insa, nu mi se pare deloc corect. Cu siguranta, cei care nu au luat se considera nedreptatiti, insa sa te depuncteze la penal si procedura penala de la 10 cat imi calculasem in barem la 5...mi se pare destul de ciudat. Voi depune maine contestatie, am anuntat si televiziunea si as dori sa imi arate lucrarile. Vreau sa imi fie corectate in fata si sa imi spuna ce am gresit. Mai mult ca sigur, raspunsul celor de la contestatie va fi "nu se poate...se respinge...fara motiv", insa sa nu uite ca in tara exista si alte organe care cerceteaza coruptia, ca doar ei ne-au pus sa le invatam competentele. Asa ca nu voi ezita sa ma adresez luni de dimineata pana si Parlamentului Romaniei. Intr-o tara cu atatea discriminari nu se poate sa avansam. Dar oare de ce au fost respinsi cei mai bine de 300? Unii poate din nestiinta...altii, in schimb, din cauza situatiei materiale care nu a fost deloc indestulatoare sa umple buzunarele multora dintre membrii de corectura.
In cazul in care doriti sa depunem impreuna o petitie la Ministerul Justitiei, DNA si la Parlamentul Romaniei, trimiteti-mi un raspuns. Eu luni voi fi acolo.



=D>=D>=D>=D>
sunt aproximativ in aceeasi situatie la dp dupa barem trebiua sa iau 9,00 corectat la sange am luat 7,00 la dpp bupa barem 9,00 am luat 7,50

trebuie sa facem o asociatie o liga ceva un front revolutionar nu stiu asa nu se mai poate este al doilea an cand sunt furat fara rusine - si picat ba la 10 sutimi ba la 0,5 sutimi la nota generala
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
dar ce putem face sa vedem lucrarile? sa ne arate unde nu am scris cu baremul in fata !!!!
ei dau notele ei rezolva contestatiile :oops::oops: despre ce vorbim???

P.S. felicitari celor admisi
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
nu este posibil asa ceva am picat cu 6,90 - la dp si dpp am facut pe baremul lor peste 8 si 9 si primesc 7 si 8 la dc dupa barem trebuia sa iau 7,50 si primesc 5,75 -revoltattorX-(X-(X-(

probabil contestatiile sunt un moft:P:P
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
la procedura civila ... acolo a fost cheia , baremul mizerabil
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
corect =D>=D>=D>=D>