Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
apropo de posturile asimilate, daca poate sa-mi spuna cineva ce implica exact si ce drepturi ai(platit k magistrat stagiar sau auditor)...Am vazut k poti sa dai examenul de capacitate impreuna cu jud/proc stagiari...adik devi judecator procuror ''in sens deplin''
eu la focsani am lasata o cerere la registratura la ANAF, indrumat fiind de o doamna inspector pentru localitatea mea de domiciliul, care nu este focsani si mi-a zis ca pe vineri o sa o primesc ca ma verificase in prealabil pe calculator si mi-a zis ca e OK...acum sa vedem, ca cererea trebuie si ea aprobata de director etc...nebunie mare de tot astia chiar vor sa ne innebuneasca de tot, sa ne testeze la maxim nervii...
Ma uitam la finalul anuntului cu Examinarea Medicala.. Deci sa inteleg ca trebuie sa platim 388 lei? Minunat :sticktongue: Mai sug astia niste bani de la noi...
Magda M a scris:
In hotararea CSM din 2011, eu nu mai gasesc "datele rezultate din evidenta operativa..."
[ link extern ]
"Adeverinte eliberate de administratiile financiare de la domiciliile avute in ultimii trei ani anteriori" prevazute la lit c) alin 1^1 art 27 din regulamentul de admitere se refera la cazierul fiscal?
Sunteti siguri?
Daca e cazier fiscal se elibereaza pe loc, dar daca e cine stie ce adeverenta de care cei de la finante nici nu au auzit va fi mai greu pana se lamuresc ce vrem.
maxmara a scris:
De o caracterizare de la ultimul loc de munca/facultate, de CV ori de cazierul fiscal va puteti ocupa de pe acum..
Succes!
In primul rand multumesc maxmara :) Fac cinste :)
In al doilea rand... Caracterizarea la mine clar va veni de la facultate. Provine de la institutie sau de la vreun profesor?
@mirela2011.... Pai cazierul fiscal de la ANAF il iei...
Multumesc mult pt raspuns si inca o intrebare daca nu te superi ca am auzit tot felul de povesti...:">Cand se plateste asa zisa "bursa" prima data? nu de alta dar pana binevoiesc ei sa dea bani trebuie sa si traim cu ceva la bucuresti:hm:
As vrea sa te intreb si eu ceva maxmara pt ca vad ca esti in cunostinta de cauza: ce se intampla la examenul medical? s-a respins cineva la aceasta examinare?