avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate marius_82

Activitate marius_82

Discuție video-chat
Cum se poate autoriza activitatea de video-chat.?Ce acte normative reglementeaza aceasta activitate? Variante cod caen?

Discuție video-chat
Cum se poate autoriza activitatea de video-chat.?Ce acte normative reglementeaza aceasta activitate?
Răspuns la discuția Reziliere contract inchiriere
Nu ai ce face. Conform legii 116/1996 poti cere in instanta rezilierea contractului atunci cand chiriasul nu a achitat chiria cel putin 3 luni consecutiv, Asa ca...
Firma din strainatate deschide o reprezentanta in Romania sau se infiinteaza o filiala?
Nu ganditi din punct de vedere fiscal ci, din punct de vedere juridic, al efectelor juridice care se produc intr-un asemenea raport. Situatia trebuie analizata in detaliu deoarece sunt mai multe variante si de aceea va sfatuiesc si pe dumneavoastra sa luati legatura cu un specialist .
Romy are dreptate , aceasta este interpretarea corecta!
Sa inteleg ca pana la urma persoana in cauza este mijlocitor?
Nu intru in amanunte asa ca: poti face un contract de prestari servicii mergand pe art. 942 si urmatoarele ,avand in vedere ca , contractul de prestari - servicii este un contract nenumit . Cu conventia civila despre care ti s-a spus este altceva . Pt. mai multe lamuriri iti las mail.

stavarachecristian@yahoo.com
Cel mai intelept lucru ar fi sa iei legatura cu un jurist . Contractul de comision este altceva. Sunt convins ca juristul pe care il vei solicita pt. aceasta problema iti va explica totul.
Răspuns la discuția PARTAJ CONCUBINAJ
CDOBRE ARE DREPTATE. Bunul se va imparti in functie de contributia fiecaruia indiferent pe numele cui s-a cumparat. Fiind vorba despre constatatrea unei situatii de fapt dovada se poate face cu orice mijloc de proba inclusiv cu martori martori. Practic va aflati in situatia a 2 copropietari. Luati un av. cu experienta pe aceste spete. SIGUR AVETI CASTIG DE CAUZA.
Răspuns la discuția Un sfat va rog despre uzucapiune
Cum a-ti intrat in posesia lui ,cu titlu sau fara titlu? Unde este propietarul? Oricum ,ca sa-i opune-ti propietarului prescriptia achizitiva trebuie sa treaca 30 ani.Binenteles ar mai fi si uzucapiunea mica de 10-20 ani dar, nu da-ti mai multe amanunte
Răspuns la discuția creditare societate in valuta
IMPUTERNICIREA O DA SOCIETATEA PRIN ADMINISTRATOR