Detin o firma de prestari servicii si pentru a-mi face publicitate am apelat la o cineva sa-mi faca un site.Acest site a fost gandit sa contina si un portofoliu unde am enumerat toate firmele cu care eu colaborez si am colaborat ,avand dovada facturile pentru prestarea serviciilor catre acestea. De curand,am gasit pe un sit concurent aceleasi identice firme pe care le-am enumerat eu ,in aceasi identica pozitie.Cum pot sa determin firma concurenta sa elimine tot ceea ce a copiat de pe situl meu.Va multumesc anticipat!
Buna ziua,sunt posesorul unui teren de 400m/2 care se afla pozitionat intre doua strazi ,care conform avizului dela comisia pt fluenta traficului urmeaza sa fie largite ,prima dela 4 la 8 m si cea de a doua dela 8 la 12 m,facand un calcul eu ar trebui sa cedez aproape 70m/2 urmand ca primaria sau mai stiu eu cine sa ma despagubeasca,cel putin asa mi sa spus de la PMB.
Voiam sa stiu daca este adevarat ca pot face asa ceva si daca exixta vreo solutie care sa ii impiedice sa ma oblige se cedez din terenul al cui proprietar sunt.
Va multumesc,