avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... mi-au copiat situl
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

mi-au copiat situl

Detin o firma de prestari servicii si pentru a-mi face publicitate am apelat la o cineva sa-mi faca un site.Acest site a fost gandit sa contina si un portofoliu unde am enumerat toate firmele cu care eu colaborez si am colaborat ,avand dovada facturile pentru prestarea serviciilor catre acestea. De curand,am gasit pe un sit concurent aceleasi identice firme pe care le-am enumerat eu ,in aceasi identica pozitie.Cum pot sa determin firma concurenta sa elimine tot ceea ce a copiat de pe situl meu.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:03, 13 Septembrie 2012
Doar comparand codul sursa se poate arata daca site-ula fost conlat sau nu.
E cam greu sa aveti castig de cauza intr-o astfel de situatie.
O lista cu firme nu-i prea greu de obtinut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme colaborare intre pfa si srl alxm alxm Buna ziua, In urma cu un an si jumatate, am fost angajat de o firma cu un contract de munca part-time, dar mi s-a cerut sa deschid si un PFA pe norma de ... (vezi toată discuția)
Se poate incheia in astfel de contract? mcozma mcozma Firma mea (dezvoltatoare de software) doreste sa colaboreze cu mai multi oameni, acestia nefiind nici persoane juridice, nici pfa. As dori sa inchei cu ei un ... (vezi toată discuția)
Firma it, plafon tva geovdo geovdo Buna ziua, Am o firma de consultanta IT cu clienti in US si Canada. Firma este neplatitoare de TVA si si cu 3% impozit. In curand ajung plafonul de ... (vezi toată discuția)