avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Activitate stelika

Activitate stelika

Nu ar trebui sa fie considerat abuz în serviciu, motivat de faptul că în prezent orele din zilele de weekend sunt plătite dublu față de orele din timpul saptamanii ?
Cum poate fi trasă la răspundere persoana care face programul lunar de munca în unitățile militare când nu îi acorda unui militar nici o zi de weekend să facă servicii iar altora3/4 zile de weekend lunar ?
Salutare, revin cum am zis cu un raspuns la sancțiunea de suspendarea perimsului de conducere pt neacordarea de prioritate.
După aprox. 7 luni am câștigat definitiv procesul cu poliția.
Dovada a fost înregistrarea video si unul din cei 2 martori care îi aveam in masina in acel moment.
Intrebarea este cine plătește pentru acest abuz al polițistului?...pt timpul pierdut al meu si al martorului...?
Mai mult decât atât Primăria a vrut si legalizarea sentinței cu taxa la instanța deși legal după o lună de la sentința nesperată, ea devine definitiva prin lege.
Deci se poate câștiga daca ai răbdare și dovezi . O seara buna si scuze de intarziere.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua, doamnele au un răspuns în favoarea tatălui...."nice move". Dar prima dovada ca poate face față tatăl este o locuință personala mai mult decât decentă unde sa locuiască copii, un serviciu local care să-i permită sa stea mai mult cu ei și a doua dovada este pledoaria copiilor (dorința lor). Apoi vin martorii, rude vecini...care sa completeze cele menționate de tată. Bafta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara, referitor la amenda pt rovignieta neplatita in momentul depistarii si inregistrarii in trafic , ea ajunge la adresa prin posta la aprox 3luni de zile , deci daca nu au trecut cele 15 zile de la data stampilei de pe plic , faceti o contestatie la instanda de unde apartineti si motivati cum a-ti zis mai sus , depunand si xerocopie a chitantei platite la 10 min. dupa ce a-ti trecut de zona de depistare , daca este in aceeasi zi cu data depistarii , ve-ti avea castig de cauza daca va si prezentati in instanta si argumentati si aduceti si chitanta in original sa o vada judecatorul , si daca aveti si un martor care sa confirme cele mentionate . speram sa reveniti
apropo , nu plata nu dovedeste culpa.
Buna seara ,un raspuns detaliat, ms .... nu sunt nici gelos , nici indignat , ce am expus este pentru a arata si a comenta impreuna cu alti utilizatori, situatiile de care ne lovim , si DA ca nestiutor , as fi incantat sa primesc si un ajutor , fie el si treptat pentru a intelege cum se poate da in instanta tot ce consider ca e nelegal , si chiar as dori expunerea acelor sentinte definitive castigate de cei neindreptatiti..., pe site e specificat ''iti explicam legislatia'' pas cu pas ...
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Revin si este exact ceea ce stiu cei din sistem , omul e un laş de fel , si mai e si chestia ca daca ai vrea sa nu iţi calce vrun (....) orgoliul când te prosteşte in faţă.... iti mai trebuie si avocat pt lucruri marunte ... si atunci alege 300 plateşsi sau dai la av. 500 minim plus 20 taxa si dupa ce sigur castigi , mai dai si 5 lei pt legalizare ... asa ca EI ŞTIU BINE... fraieri ....CONTRIBUIE LA BUGET.... RAPID.
vreau si eu replica de la dl sau d-na latka care daca va uitati e pe orice discutie ... dar cine e defapt ...?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara . e f simplu.
martorul ...,taxa si cateva cuvinte scrise de mana si xerox la ce a-ti scris dupa ce dataţi si semnati, de ex . art .118 va da dreputl la contestare .
D-nul sau d-na latka , putea sa va dea model, ca e doar utilizator nu avocat ...
daca in aceasta adunare de persoane care considera ca sunt neindreptaţiţi prin modul de lucru al politistilor ar fi o colaborare , am reusi sa schimbam mentalitatea poliţiştilor. ca nu este oblogatorie amendarea participantilor in trafic doar ca sa facem un targhet lunar pt consumul de combustibil , [EDITAT]
Ms de corectare , da nu e specificat exact asa , dar , ce se intelege prin ...
Art. 109
(1) Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se fac direct de către poliţistul rutier, iar în punctele de trecere a frontierei de stat a României, de către poliţiştii de frontieră.
Corect , de acea am aratat ce trebuie sa ai castig de cauza .