avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate simonapopbarnescu

Activitate simonapopbarnescu

da suma se ridica la valoarea de 220000 lei.
stimati domni
Cum se probeaza reaua credinta la gestiune frauduloasa itr-o relatie comerciala dintre 2 firme in care este specificat dreptul de retentie a marfii pana la plata integrala a acestuia, parctic stoc de marfa nu mai exista banii au fost incasati dar nu s-au platit furnizorului. procurorul invoca faptul ca nu a existat reaua credinta!?, repet stoc nu exista magazinul e desfiintat.
Bancruta simpla ce inseamna???eu asa inteleg ca debitorul trebuie sa anunte creditorul ca nu mai poate face plati si sa-si declare starea de insolventa daca au trecut mai mult de 30 zile de la expirarea termenului de scadenta a facturii. repet procurorul invoca lipsa intentiei, din pct. meu de vedere intentia rezulta din insusi faptul ca nu a platit marfa si termenul a expirat nu cu 30 zile ci cu 200 zile!!! Ce intentie trebuie sa dovedesc???

Poate ma ajutati in aceste probleme, indicati-mi daca stiti jurisprudenta, ca eu nu am gasit pe aceste fapte!

multumesc anticipat, cu stima!
multumesc.
Inainte de intrarea debitorului in faliment procedura simplificata SC -in calitate de creditor am trimis o cerere de deschidere a procedurii insolventei. ce se intampla cu dosarul meu va fi conexat la primul mai trebuie sa trimit declaratie de creanta sau nu?
Multumesc, cu stima!
Buna ziua,
poate stie cineva despre un contract de mandat administrator acesta se inregistreaza in revisal?

Multumesc,
nu , este cu 2 asociati dintre care am si eu 10% pr
Buna ziua,

Referitor la suspendarile CIM pentru 1 zi, este o problema trebuie sa selectezi 2 zile, ma intreb cate zile fara plata inregistreaza programul si cum arata baza de date pe salariat in acest caz, o zi suspendare sau 2 zile?
Ce "varza" vom avea in timp la stagiile de cotizare ale salariatilor ?? Trebuie modificat programul!
Buna ziua,
Sunt angajat la un SRL cu contract de munca din 2008 iar acum sunt numit administrator prin hot aga si am semnat un ctr. de mandat cu o anumita remuneratie.

Se poate cumula functia de administrator cu cea de salariat sau trebuie sa fie suspendat obligatoriu contractul meu de munca.? pe ce temei legal?

MULTUMESC ANTICIPAT.
Multumesc mult !
Cu stima
Buna ziua,

Cine ma poate ajuta cu o informatie pentru dobandirea cetateniei romaneconf. art.8 din legea nr.21/1991 pentru documentele privind miljoacele legale decente:
Am contract de munca cu venit net de 2800 lei si 2 persoane in intretinere.
La verificarea dosarului ce se ia in calcul salarul net minim pe ec.?, venitul mediu net din Romania.
In situatia mea ar trebui sa-mi suplimentez veniturile pentru a nu fi respins dosarul? Nu stiu la ce sa ma raportez?

Cu stima, multumesc anticipat!:)