avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
Referitor la functionarea Revisalului, daca sistemul este pregatit conform cerintelor si daca programul este instalat corect, chiar nu pune probleme de functionare. In plus, interfata prietenoasa si flexibila a programului, sistemul de ajutorare in efectuarea operatiilor, produc o surpriza placuta celor care il utilizeaza.

Desigur ca in cursul completarii registrului pot apare situatii care inca nu si-au gasit o reglementare deplina prin acte normative si/sau prin program, fapt care necesita inventivitatea utilizatorilor (de ex. in cazul lucratorilor nonUE care au autorizatie de lucru pe durata nedeterminata, programul cere data de inceput si de sfarsit a autorizatiei; pentru a trece de aceasta imperfectiune a programului este necesara inventivitatea operatorui).

Sunt sigur ca, daca in prestatiile celui care a deschis discutia se va simti suflul deferentei si al nuantelor diplomatice fata de cei care nu sunt consilieri juridici, ori nu au capacitatea, timpul si mobilitatea de a aborda majoritatea subiectelor lansate in aceasta sectiune a site-ului, tema lansata ar putea avea succes si ar constitui subiectul viitoarelor patch-uri ale programului.
In momentul in care vreau sa ma folosesc de noua versiune a portalului de transmitere a revisalului, imi da urmatoarea eroare:
Autentificarea a eșuat. Vă rugăm să corectați erorile și să încercați din nou.
• Numele de utilizator sau parola furnizate sunt incorecte.

Desi ma folosesc de aceeasi parola si acelasi user in ambele versiuni ale portalului, reusesc sa ma conectez numai in vechea versiune, in timp ce in cea noua imi da eroare mentionata mai sus.
buna dimineata! eu nu reusesc sa sterg si sa adaug salariati, nu stiu sa folosesc programul pur sis simplu, cum modific ce am de modifcat? unde intru/ parerea dv ca programul e prietenos mi se pare fantastica!
multumesc!
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati intr-o problema:pentru un contract pe durata determinata,care inceteaza la data de 15.09.2011;in cazul in care termenul de incetare se va prelungi cu respectiv 6 luni,deci 15.03.2012 ,unde trebuie sa modific data incetarii contractului,respectiv data de 15.03.2012? Eu am incercat astfel:in sectiunea CONTRACTE-INCETARE ,si am incercat la toate cele trei optiuni:anulare,reactivare,corectie,dar acolo nu-mi afiseaza decat contractele deja incetate(am avut 2 contracte incetate cu data de 30.08.2011).La sectiunea CONTRACTE,mai sunt in afara de INCETARE,inca trei sub-sectiuni:SUSPENDARE,DETASARE SI VIZUALIZARE,dar in nici una din ele nu cred ca pot sa modific data incetarii.Va rog,sa-mi raspundeti,pana pe 15.09.2011,trebuie sa stiu cum sa procedez.Va multumesc.
Contractul despre care vorbiti este inca activ, asta inseamna ca nu aveti treaba cu sectiunea de INCETARE, sau DETASARE, sau SUSPENDARE. Data de sfarsit a contractului ati trecut-o in revisal in momentul in care ati inregistrat contractul. Asta inseamna ca daca vreti sa modificati data de sfarsit a contractului trebuie sa intrati in sectiunea MODIFICARE de langa sectiunea INREGISTRARE CONTRACT, pt ca practic dvs aduceti modificari la felul in care a fost inregistrat contractul ci nu la felul in care el a fost detasat, suspendat sau incetat. Dupa ce ati apasat MODIFICARE, o sa va apara lista cu toate contractele active si daca dati dublu click pe angajatul al carui contract vreti sa-l modificati veti observa ca va da voie sa faceti modificari la data de sfarsit a contractului. Ma exprim cam complicat... sper ca m-am facut inteleasa...

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)