avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate rozinutza

Activitate rozinutza

avea pensie de boala,,,dar mama mea are 55 de ani nu stiu daca poate primi inca pensie?
te inteleg ca si eu sunt cam in aceias situatie..fara nici un rezultat....mama mea nu are nici un venit.doar niste pamanturi..tatal e decedat si eu nu muncesc..nu poate primi ajutor social??
Răspuns la discuția CASS pe 5 ani in urma?!
am inteles,,am sa ma interesez la primarie sa vad ce se poate face.dar daca se incadreaza sa primeasca ajutor sacial tot trebuie sa ploateasca din urma?
Răspuns la discuția CASS pe 5 ani in urma?!
in primul rand va multumesc pentru timpul acordat,,articolul de mai sus nu prea lam inteles,dar daca mama mea nu are nici un venit decat niste pamanturi nu poate beneficia de ajutor social?si apoi am citit un articol ca dak ai ajutor social beneficiezi si de asigurare medicala.......e adevarat?
Răspuns la discuția CASS pe 5 ani in urma?!
da e rau si nu e drept......eu am mai vazut pe internet k se poate plati si pe 6 luni in urma nu 5 ani.care e diferenta?ca coasigurat nu pot sa o trec pt ca nici eu nu am asigurare de 3 ani cand am tr scoala.multumesc
vreau sa platesc asigurarea medicala pentru mama mea pentru ca are probleme cu inima si trebuie urgent sa mearga la doctor,dar mi sa zis k trebuie sa platesc pe ultimi 5 ani in jur de 1200 lei.ea in acest timp nu a muncit si nu are nici un venit,nu pot face in un alt mod k bani acestia nu ii am,,va rog ajutatima k e urgent:(:sorry: