avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate Ceausescu Liliana - Birou de Mediator

Activitate Ceausescu Liliana - Birou de Mediator

Încercați o reeșalonare a restului de plată.
Răspuns la discuția Intabulare teren
Odată obținut certificatul de moștenitor, puteți investi un mediator pentru soluționarea conflictului privind partajul succesoral. Dacă nu există neînțelegeri între moștenitori, pentru partaj apelați la un notar
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate că mediatorul investit, în urma diligențelor depuse va primi alt răspuns de la vecini, în sensul acceptării medierii. Solicitați efectuarea analizei de conflict unui mediator și apoi decideți în consecință.
Răspuns la discuția Corupere de minori sau nu ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În condițiile în care conversația nu a alunecat pe panta unei discuții compromițătoare, care ar putea determina o anumită acțiune incriminată de legea penală, nu aveți de ce să vă faceți griji.
Răspuns la discuția Adresa divulgata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru nerespectarea Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, se pot aplica sancțiunile aferente normei încălcate. În privința eventualelor daune cerute, de către persoana vătămată, instanța va hotări în consecință, astfel că firma se poate întoarce împotriva dvs. pentru a își recupera prejudiciul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati primit o citatie inseamna ca trebuie sa va prezentati la politie pentru a da o declaratie. Dna. Zaharia a explicat pertinent de ce nu poate raspunde penal mama copilului. Minorul se afla la gradinita deci sub supravegherea unui cadru didactic, responsabil pentru protectia si integritatea fizica a minorului ranit. Plangerea penala se va clasa, deoarece nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii.
In situatia de fata nu puteti proceda decat cum au aratat colegii mei in postarile anterioare. Faceti o cerere care are ca obiect inlocuirea masurii arestarii preventive cu masura arestului la domiciliu. Cererea se va analiza si daca judecatorul o considera intemeiata, prin incheiere data in camera de consiliu acesta admite in principiu cererea si stabileste o cautiune, acordand un termen pentru depunerea acesteia.
Fiind vorba de o firma, prejudiciul va fi calculat ca urmare a inventarierii stocului de marfa al magazinului (intrarile de marfa, iesirile/vanzarile si stocul existent) Acest prejudiciu este de recuperat. Alta suma perceputa in plus, constituie venit din alta activitate decat cea de comert si trebuie inregistrata ca atare in contabilitate, tinand cont de codurile CAEN pe care le are firma.
Prejudiciul va fi estimat luand in considerare lipsa din gestiune. Daca incheiati un acord de mediere din care sa reiasa ca ati achitat prejudiciul integral, regretati fapta si doriti sa inlaturati efectele acesteia, altele decat prejudiciul, In faza de cercetare procurorul poate sa dea solutia de renuntare la urmarirea penala.
Pentru ce infractiune (incadrarea juridica) este arestat?