pai si daca e asa de simplu de ce avocatu meu a zis ca nu a luat nici o hartie ca nu depinde de el faptu ca mai dureaza?? sa fie avocatu de vina sau e posibil si cei de la tribunal??
buna ziua
o intrebare am si eu si poate este cineva sa ma lamureasca si pe mine
am pus un dosar la tribunal pentru un proces cu politia in legatura cu taxa auto
si am inteles ca atat rtimp cat se judeca cazu pot obtine un certificat de grefa cu care sa imi pot scoate numere rosii pe toata durata procesului
daca este adevarat cand se obtine aceasta foaie??? imediat ce se pune dosaru in instanta sau poate sa mai dureze si de ce??de cine depinde acest lucru? de avocat sau de cei de la tribunal?
va multumesc
pai deci eu daca imi inscriu acum masina platesc taxa majorata
pai si cu toate astea nu e discriminare? exact ce au vrut ei sa faca adica sa nu mai fie discriinatorie taxa?
adica unu isi ia banii inapoi si eu platesc de 3 ori mai mult ca celalalt pentru aceeasi masina p[oate
nu e corect
eu tot nu inteleg care e treaba cu diferenta asta
adica in 2008 sa bagat taxa de p[oluare
pana in prezent ea a fost marita de mai multe ori
dar eu ca sa inscriu masina acum cat tre sa platesc taxa?? valoarea taxei din 2008? sau taxa actuala??adica mai mare de n ori...
sa castig neaparat procesul
interesul meuy e sa ma lungeasca avocatul cat de mult posibil si asta poate sa dureze si 2 ani ca nu ma supar
eu in primu rand vreau ca sa obtin hartie ca pe intreaga perioada a procesului sa scot numere rosii si apoi daca pierd p[este un an sau doi p[rocesul le las masina in parcare la politie si sa faca ce vor ei cu ea sau o dau la fier
din cate am inteles e ca la loto si judecatorul e cel care decide.
unii zic ca da altii ca nu...
in fine acum tot ce imiu ramane de facut este sa caut un avocat ncare a mai castgigat cate un proces cu taxa auto...daca a-ti putea sa ma ajutati cu ceva.....
am actele la RAR facute dar nu am calculuol de la fisc
trebuie si ala facut??
pai am inteles asta dar care e procedura adica ce trebuie sa fac eu?
si mai am si toate hartiile de la RAR si depreciere facuta si traduceri si tot doar ca am ramas blocat cand am ajuns la faza cu calcularea taxcei la fisc si cand amn vazut cat e am lasat-o balta si m-am blocat
daca puteti sa ma ajutati cu procedurile astea care sunt sau ce trebuie sa fac in ciontinuare
si in plus de astea apar la primarie cu masina pe numele meu si mai platesc si impozit fara sa ma plimb macar cu masina
e incorect ca tot din tarav asta