avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate dust_in_the_wind

Activitate dust_in_the_wind

Multumesc mult de raspuns; societatea respectiva a fost dizolvata in 2005.

In cat timp imi poate elibera ORC istoricul societatii? (Nu ma aflu in tara si voi calatori special pentru acest document).
Imi trebuie pentru dovedirea experientei manageriale la o firma multinationala.

Credeti ca perioada de administrare a unui SRL (cu asociat unic) poate fi asimilita cu cea de manager, in conditiile existente in 1997-2000?
Se poate cere de la Registrul Comertului o adeverinta din care sa rezulte perioada in care am administrat acest SRL? Care sunt taxele si termenul de obtinere a unei astfel de adeverinte?

Multumesc!
Angajatorul poate modifica unilateral functia pe care este incadrat un salariat, in sensul de exemplu din Manager in inginer?? Ce prevede legea in acest sens? Multumesc!
Răspuns la discuția absent nemotivat
In conditiile in care asiguratul are stagiul de cotizare ok, certificatul de concediu medical are toate stampilele si este completat conform normelor, credeti ca se poate da in judecata institutia pentru recuperarea sumei pentru concediul medical si pentru daune morale? care sunt sansele de castig, fiind vorba de o institutie de stat? ma gandesc ca justitia romana nu este 100% impartiala cand e vorba de institutii ale statului...
Răspuns la discuția absent nemotivat
este vorba desigur despre un abuz, in cauza fiind vorba despre o institutie subordonata guvernului, condusa de un secretar de stat care conduce pe principiul 'divide ed impera' si care pana acum numai s-a plimbat pe banii publici...
Răspuns la discuția absent nemotivat
Cerificatele au fost invalidate pe motiv ca la data la care au fost emise inca nu se facuse transferul intre cei doi medici de familie, datorita sistemului medical care nu valideaza un transfer decat in luna urmatoare celei in care un asigurat face cererea de a trece la un alt medic de familie.
Răspuns la discuția Norme de protectie a muncii
Multumesc pentru raspuns, Diana. Imi poti spune te rog si care este normativul care prevede aceste lucruri?
Răspuns la discuția absent nemotivat
multumesc pentru raspunsuri; credeti ca se poate actiona in judecata respectivul angajator?
Răspuns la discuția spor de vechime
este vorba de o institutie bugetara si in ccm la nivel de unitate este prevazut ca se acorda spor de vechime.