avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Activitate damxie

Activitate damxie

Răspuns la discuția Debransare RADET
Ca o concluzie, pana la urma inregistreaza temperatura din camera sau din calorifer. Pentru ca si iarna daca daca tin repartitorul inchis la bucatarie si se incalzeste atmosfera de la aragaz, nu inregistreaza nimic.
Răspuns la discuția Debransare RADET
Asa ma gandeam si eu ca nu are cum sa inregistreze, daca ar inregistra temperatura din camera, atunci ar trebui sa inregistreze si vara cand sunt 30 de grade cateodata in camera.
Răspuns la discuția Debransare RADET
Asa stiam si eu, ca repartitorul nu inregistreaza temp. din camera. Ex.: la bucatarie anul trecut am tinut repartitorul inchis, dar era cald de la aragaz, fiind o bucatarie mica. Reartitorul nu a inregistrat nimic. Poate cineva sa imi spuna sigur??? Multumesc.
Răspuns la discuția Debransare RADET
Sigur, solutia ideala ar fi sa ma debransez, numai ca imi este imposibil deoarece conform legii daca nu e niciun apartament debransat pe scara nu ma mai pot debransa nici eu. Cel putin asa e in Buc. la RADET. In ceea ce priveste plata, eu avand repartitoare voi inchide caloriferele bransate la RADET si, evident ca voi plati doar partea comuna, pe care oricum o platesti, bransat sau debransat.
Răspuns la discuția Debransare RADET
vreau sa le schimb pt ca sunt prea mari si nu am spatiu. Ideea e sa pun unul mic cu repartitor conectat la radet si sa tin repartitorul inchis, si un altul in linie cu el, dar mai mare (100-120 cm), la o distanta acceptabila, astfel incat sa nu il incazeasca si pe cel da la radet ca inregistreaza repartitorul.
Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza doar pentru apa calda, apartamentul fiind bransat la RADET. Din ce am inteles datorita faptului ca nu e niciun apartament debransat pe scara nu se pot face nici eu debransare. Intrebarea este: in conditiile in care montez alte calorifere mai mici pe reteaua de la RADET, si pun repartitoarele pe ele pe care de altfel le voi tine inchise, iar separat montez calorifere mai mari pe instalatia din centrala care e deja facuta e vreo problema legala?