avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate romeos

Activitate romeos

Deoarece nu s-au putut depune actele doveditoare ale statutului de refugiati din Basarabia si Bucovina ocupata in termenul legal , m-ar interesa daca mai poate fi posibila vreo actiune in acest sens .
Răspuns la discuția polite PAID in franciza
Polita PAID are o structura unica , pret unic si comision minimal , indiferent de asiguratorul care o genereaza . Daca doriti sa va valorificati portofoliul de clienti intr-un mod cat mai eficient , puteti sa bateti palma cu o firma de asigurari si sa vindeti personal polite facultative care au acoperiri mult mai interesante ( foc, explozie , gaze , vapori , raspunderi...etc .) la preturi apropiate de PAID si cu niste comisioane mult mai motivante . In plus , clientii pot sa plateasca si in rate si chiar cumpara protectie pentru evenimente mult mai probabile , mai ales cei care locuiesc la bloc .
Răspuns la discuția amanare asigurare locuinta
Nu , aceasta devine obligatorie dupam 15 iulie .
Puteti insa face o asigurare facultativa care sa includa si dezastrele naturale , in plus cu acoperire pentru incenbiu , explozie , fum , gaze , si inca...in functie de asigurator , in aceeasi bani si cu posibilitatea platii in 2 sau 4 rate .
Răspuns la discuția Recuperare datorie
Am imputernicit un avocat din zona mea sa se ocupe , iar decizia lui a fost sa intocmeasca inscrisurile si sa le trimita la judecatoria de domiciliu a datornicului , nicicum sa se prezinte in instanta .
Răspuns la discuția Recuperare datorie
Multumesc . Am facut deja pasul cu actionarea in judecata dar ma intrebam cum il fortez sa si plateasca fara sa cheltui alti bani . Are banii , am toate actele necesare , chiar si martori , se incapataneaza sa castige timp , cred .
Am imprumutat pe cineva cu 1000 de euro intocmind un act de mana prin care persoana se obliga sa-i restituie din decembrie 2009 si nu am primit inca nimic .
Avand in vedere ca omul este din alt judet ( la 600 de km distanta ) , care credeti ca ar fi cea mai simpla si mai economica metoda de a recupera banii ?