avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare drepturi refugiati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare drepturi refugiati

Deoarece nu s-au putut depune actele doveditoare ale statutului de refugiati din Basarabia si Bucovina ocupata in termenul legal , m-ar interesa daca mai poate fi posibila vreo actiune in acest sens .

Alte discuții în legătură

Legea 290 din 2003 larisacreanga larisacreanga Ce institutii pot elibera acte doveditoare ale calitatii de refugiat din Basarabia- (vezi toată discuția)
Despagubiri conf. legii 290 / 2003 Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Tatalui meu i s-a respins cererea privitoare despagubirilor ramase in Basarabia ca urmare a parasirii fortate de catre bunicii sai a proprietatilor avute, in ... (vezi toată discuția)
Refugiat din basarabia / legea nr. 290/2003 Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Tatal meu este refugiat din Basarabia. Pentru despagubirile acordate de statul roman acestor refugiati, tatal meu trebuie sa depuna la dosar si o dovada ca ... (vezi toată discuția)