avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate ruxandrasofia

Activitate ruxandrasofia

Si nu e art. 84 pentru ca acesta e abrogat.Este art. 82 alin. 1.
Dar de unde se treage concluzia ca in limita celor 36 de luni pot fi incheiate doar 3 sau un numar limitat de acte aditionale? Pentru ca in legea se refera explicit doar la contracte succesive,nu la acte aditionale de prelungire a unui contract.
Conform art. 82 alin. 1 Codul Muncii, contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni.
Deasemenea,potrivit art. 80 alin. 4 C.Muncii ,intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata
Intrebarea mea este daca limita de 3 contracte se aplica si in cazul actelor aditionale la un contract individual de munca incheiat pe o perioada determinata mai mica de 36 de luni,sau se pot face oricate acte aditionale atata timp cat nu se depasesc 36 de luni.
Daca uzucapiunea produce efecte retroactiv de la data intrarii in posesie,care va fi tratamentul fiscal al uzucapantului,daca pana la acel moment nu a platit impozit pe imobilul respectiv(mentionez ca am gasit intr-o decizie ca neplata impozitului de catre posesor nu poate fi echivalata lipsei elementului intentional al posesiei)?