va multumesc foarte mult pentru raspunsul dvs.am sa incerc in putine cuvinte sa va descriu esenta unei probleme.
am detinut timp de 11 ani functia de administrator la o asociatie de proprietari.in luna octombrie 2008 am actionat in judecata RADET pentru abuzurile care le face.din luna mai 2011 am predat asociatia dar nu si arhiva aceasta fiindu-mi necesara in sustinerea acestiu proces.s-a incheiat un proces verbal intre mine si noua conducere prin care acestia din urma erau de acord sa-mi ramana in sarcina continuarea acestui proces ,iar acum sunt hartuita si amenintata sa dau arhiva si ca mi-ar face plangere la procuratura din aceasta cauza.ce pot face deoarece de-a lungul procesului am investit banii personali pentru sustinerea acestuia si imi este teama ca odata cu predarea arhivei daca intr-adevar exista o lege care sa ma oblige sa fac acest lucru, voi pierde aceste sume?Va multumesc!
daca exista un litigiu pe rolul Tribunalului si pentu a sustine acest proces este nevoie de arhiva exista o lege care obliga predarea acesteia pana la finalizarea procesului ?