avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate GEORGESCU CATALINA

Activitate GEORGESCU CATALINA

va multumesc foarte mult pentru raspunsul dvs.am sa incerc in putine cuvinte sa va descriu esenta unei probleme.
am detinut timp de 11 ani functia de administrator la o asociatie de proprietari.in luna octombrie 2008 am actionat in judecata RADET pentru abuzurile care le face.din luna mai 2011 am predat asociatia dar nu si arhiva aceasta fiindu-mi necesara in sustinerea acestiu proces.s-a incheiat un proces verbal intre mine si noua conducere prin care acestia din urma erau de acord sa-mi ramana in sarcina continuarea acestui proces ,iar acum sunt hartuita si amenintata sa dau arhiva si ca mi-ar face plangere la procuratura din aceasta cauza.ce pot face deoarece de-a lungul procesului am investit banii personali pentru sustinerea acestuia si imi este teama ca odata cu predarea arhivei daca intr-adevar exista o lege care sa ma oblige sa fac acest lucru, voi pierde aceste sume?Va multumesc!
daca exista un litigiu pe rolul Tribunalului si pentu a sustine acest proces este nevoie de arhiva exista o lege care obliga predarea acesteia pana la finalizarea procesului ?