avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Activitate ElenaDINA

Activitate ElenaDINA

eu zic sa ii spuneti ca va adresati politiei. o sa renunte sigur si daca nu renunta...mergeti la politie.
Prezentarea la politie se face numai daca nu se ajunge la intelegere cu amiabila si bineinteles cand sunt victime (de fapt aici se cheama politia pentru constatari). Am trecut prin intelegere amiabila si nu mi-a cerut nimeni sa merg la politie. M-am dus direct la constatare cu cel care ma lovise si am bagat masina in service.
Asigurarea poate fi facuta numai daca garsoniera este renovata. Un bun deja prejudiciat nu poate fi asigurat.
De ce trebuie sa fugim din calea abuzatorilor? De ce sa nu luam masuri? Maine ar putea fi copilul Dvs in clasa unui astfel de om. Daca luam masuri, avem sanse mari ca acesti oameni sa nu mai existe in scoli. Fuga nu este o solutie si nici bagarea gunoiului sub pres!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si la politie si puteti merge si la Protecti copilului. De la politie se poate alege cel mai usor cu un avertisment... cel mai greu cu deschiderea unui dosar penal. Sa va tineti tare si sa mergeti mai departe sa va aparati copilul. Pentru copil sunteti cea mai draga persoana din lume si cea care il poate apara cel mai bine. Nu va lasati! Astfel de profesori nu ar trebui sa existe. Bataia lasa traume adanci. Pentru copil va fi extraordinar sa stie ca mama lui i-a facut dreptate!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In situatia de fata cui ii pasa? Inregistrarea o incrimineaza si nu va avea nimeni curaj sa spuna ca nu este asa.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Niciodata nu a fost eficienta o sesizare la conducerea scolii. Conducerea scolii vrea de obicei sa bage gunoiul sub pres.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reclamatie la Inspectorat, Minister si chiar si la Politie. Reclamatiile pot fi trimise si pe email. Adresele de email se gasesc pe net. Ma bucur cand parintii iau atitudine. Violenta nu trebuie bagata sub pres.
oamenii acestia nu inteleg!!! nenea/tanti dispare in ceata si este considerata o victima a bancilor nemiloase:) din cauza aceasta nu progresam ca tara, ca mentalitate...nu ne este teama de incalcarea legilor, angajamentelor, contractelor etc. Oare Dumnezeu avem? ...ca natie vorbesc ca vad ca strigam cat putem de tare "hotul", cand de fapt ne-am furat singuri caciula.