avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate emyliano

Activitate emyliano

as vrea sa stiu ce se intampla daca nu platesc amenda administrativa de 400 de lei plus cheltuielile judiciare de 258 de lei ....luate din cauza unui furt calificat (un telefon dintro discoteca) judecat minor ...
Răspuns la discuția furt telefon - consecinte
sa ajuns la mine prin cartela mamei mele care am bagato in telefon si am vorbit dupa ea ...iar lor lea ramas numaru sau cum au facut ei :)
Răspuns la discuția furt telefon - consecinte
am recunoscut ca lam luat si imprejurarile acestea ...si chiar asa sa intamplat ... mia zis ca o sa ma mai suna el peste cva timp cel care mia luat declaratia ....intre ce sume se cuprinde amenda aceasta ?
Răspuns la discuția furt telefon - consecinte
da am mentionat ca lam confundat cu al meu ca aveam acelasi telefon am vrut sa il inapoiez dar aceia plecase si a doua zi mia fst rusine sa ma duc sa il restitui ...deci ar fi cazul doar unei amenzi ? si intre ce valoari ar fi aceasta ?
acum vreo 3 sapt intro discoteca am furat un telefon ...lam confundat cu al meu dar dupa ce am vazut ca lam luat aceia plecase ...si nu lam mai dat inapoi azi ...mau sunat cei de la politie si am fst de am dat declaratie si am predat si telefonul... am 18 ani impliniti si este prima calcare stramba :d ...care ar fi consecintele?