avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt telefon - consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt telefon - consecinte

acum vreo 3 sapt intro discoteca am furat un telefon ...lam confundat cu al meu dar dupa ce am vazut ca lam luat aceia plecase ...si nu lam mai dat inapoi azi ...mau sunat cei de la politie si am fst de am dat declaratie si am predat si telefonul... am 18 ani impliniti si este prima calcare stramba :d ...care ar fi consecintele?
Cel mai recent răspuns: Wladelu , utilizator 18:05, 18 Iulie 2011
Posibil sa nu fie consecinte grave; daca in declaratia data ati mentionat ca din eroare ati luat telefonul, deoarece l-ati confundat, atunci, exista posibilitatea retinerii lipsei intentiei, astfel incat nu sunt intrunite toate elementele constitutive ale infractiunii de furt.
da am mentionat ca lam confundat cu al meu ca aveam acelasi telefon am vrut sa il inapoiez dar aceia plecase si a doua zi mia fst rusine sa ma duc sa il restitui ...deci ar fi cazul doar unei amenzi ? si intre ce valoari ar fi aceasta ?
Este greu de spus daca veti primi o amenda insa daca va angajati avocat care sa faca memorii,etc, ati putea spera...
Cam greu de crezut povestea dvs.,dar cum veti fi probabil gasit vinovat puteti spera la o amenda... administrativa.
am recunoscut ca lam luat si imprejurarile acestea ...si chiar asa sa intamplat ... mia zis ca o sa ma mai suna el peste cva timp cel care mia luat declaratia ....intre ce sume se cuprinde amenda aceasta ?
Nu se stie daca in cazul dvs. se va aplica amenda administrativa.
E posibil sa fiti trimis in judecata si sa primiti inchisoare cu suspendare sau sa fiti achitat de instanta.
Depinde cum va considera procurorul...

Alte discuții în legătură

Buna ziua -- furt magazine catalinhdd catalinhdd :(am si eu o intrebare...in perioada 25.06.2010-10.09.2010 am comis 12 furturi din magazinele kaufland...toate fiind comise sub influenta alcoolului....toate ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - oglinzi auto simply_me simply_me Buna ziua. Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am comis un furt cum ar fi fără voie am luat un ... Marya88A Marya88A Bună ziua am comis un furt cum ar fi fără voie am luat un telefon fără voia mea eram cu o colega la un supermarket și pe casa de marcat era un tel lam ... (vezi toată discuția)