multumesc mult Olimpia....daca nu imi spunea-i nu aveam de unde sa stiu ca eu trebuie sa fiu reprezentat de un avocat.imi poti spune te rog si cat timp dureaza tot procesul????care sunt fazele???eu sunt cel care am pierdut si tot eu sunt acuzat ca am facut uz de fals.nu m a chemat nimeni nici un procuror ceva sa dau vre-o declaratie cu privire la ceea ce s-a intamplat.astazi este 22.07.2011.eu am facut cerere sa mi-se dea auto in custodie pentru ca imi trebuie sa ma deplasez.nimic concret.pot grabi acest proces????de dare in custodie???
in data de 15 07 2011 am facut un schimb auto si am dat o diferenta de bani si am fost inselat de catre un individ.pe data de 17 07 2011 duminica am fost oprit la punctul de frontiera vama veche ,eu fiind cu mama prietena si unchiul meu,de catre pol frontiera din cauza ca documentele auto erau false si masina furata din 2007 din italia.va rog sa imi dati niste sfaturi ce sa fac???eu am fost inselat masina pe care i am dat o in schimb individului am pierdut o si ma aleg si cu dosar penal pentru uz de fals.ADICA EU SUNT CEL CARE A FACUT UZ DE FALS....NU CEL CARE A VANDUT O UNUI OM DE BUNA CREDINTA...vreau sa il dau in judecata pentru inselatorie si sa imi recuperez bunul de care am fost deposedat...ce sa fac???imi trebuie avocat???NU EXISTA PREZUMTIA DE NEVINOVATIE?????