Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate marius herdean

buna sant marius si as dori daca se poate sa discut cu un avocat mai amanuntit problema mea ieu cred ca ma puteti ajuta, cu stima.
va rog sa ma sfatuiti .la fratele sotii mele iam lasat niste bunuri inantea plecari mele in strainatate la care acuma refuza sa mi le anapoieze .pe motiv ca iar fi spus sotia mea sa faca treba asta .cu sotia mea santem certati in momentu de fata si pe cale de divort.
buna va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. ce trebuie sa fac la parasirea caminului de catre sotie avand in vedere ca avem si o fata de 2 ani. am fost la lucru in strainatate amandi dupa care ea a plecat acasa pe motive ca nu mai poate parinti iei sa tina fata iar eu am ramas sa lucrez an continuare .a plecat si totul iera bine pana a ajuns la parinti iei tin sa mentionej ca avea si o suma de bani destul de constenta.acuma ma ameninta ca ma paraseste si ca ar vrea sa bage divortul .si acuma la parinti iei mai sta si fratele iei la care iam dat cand am plecat la lucru niste bunuri sa aiba grija de iele si ma ameninta ca nu mi le mai da anapoi.va rog sa ma andrumati .