Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire de domiciliu si detinere de bunuri

buna sant marius si as dori daca se poate sa discut cu un avocat mai amanuntit problema mea ieu cred ca ma puteti ajuta, cu stima.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 15:47, 22 Iulie 2011
Pentru a fi ajutat/primi un raspuns,puteti sa expuneti problema si intrebarile dvs. aici,in forum sau sa cautati in Catalogul consultantilor un avocat din judetul in care locuiti,pentru a lua legatura direct cu el. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte! avocat succesiune campulung muscel NeamtuGeorgiana NeamtuGeorgiana Buna ziua.Ma numesc Neamtu Georgiana si am o intrebare si o rugaminte in acelasi timp.As avea nevoie de un avocat care sa ma ajute pentru a incepe procedurile ... (vezi toată discuția)
Lucreaza cineva... cristi_law cristi_law de pe forum la una dintre firmele de avocatura NNDKP sau Tuca,Zbarcea si Asociatii? as avea o chestiune serioasa de discutat, deci nu doresc sa ma aflu in ... (vezi toată discuția)
Caut avocat in oradea Blanka1986 Blanka1986 Buna caut un avocat in Oradea cu care m-as putea consulta intr-o problema de familie despre custodia unui copi (vezi toată discuția)