avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate andreea2006ex

Activitate andreea2006ex

Buna seara. Va atrag atentia cu o problema aparent fara rezolvare .
Am construit o extindere in anul 2011 fara autorizatie de construire strict din motive de lipsa spatiului de locuit ( eu cumparand un teren cu 30 mp de constructie).
Nu am putut face autorizarea extinderii din cauza terenului care se afla in indiviziune cu vecinii , vecini care pana in septembrie 2014 nu au vrut sa colaboreze in vederea iesirii din indiviziune si nici nu au vrut sa dea declaratie in favoarea mea privind constructia de pe terenul meu.#-o
tot respectivii vecini in septembrie 2014 m-au reclamat la Politia locala privind constructia.
Dupa ce am fost amendata , mi-au pus termen de intrare in legalitate luna decembrie 2014, termen pe care nu l-am putut respecta din cauza birocratiei.- respectiv: am depus cerere de urbanism care mi-a fost respinsa pe motiv ca nu am retragere laterala fata de gardul vecinului de 3 metri ( eu avand 2.5) ,am iesit din indiviziune, am trecut constructia noua pe cadastru si intabulare cu mentiunea " fara acte", am inscris constructia la taxe si impozite, cu plata retroactiva a taxelor di 2011,si iar am depus alta cerere de urbanism in martie.
In timp ce eu faceam toate astea Politia locala m-a dat in judecata cu obligatia de a face respectiv sa demolez constructia pentru ca nu am respectat termenul dat de ei pentru obtinerea autorizatiei.
am primit citatia si cererea lor , acum lucrez la intampinare pentru a ma apara.
problema se pune in sensul in care Primaria nu intentioneaza nici acum sa imi dea Urbanismul pe acelasi motiv ca nu am 3 metri de la casa la gardul vecinului si ca nu se mai face PUD pentru intrarea in legalitate .
Ce ma sfatuiti sa fac in conditiile in care vreau sa intru in legalitate eventual pe cale judecatoreasca si sa anulez cererea lor de demolare .
ideea era alta , proiectul de rebransare este pe numele lui. si este gata intocmit si aprobat.daca nu il achita el acum vor trebui reluate formalitatile si ia destul timp lucrul asta. iar eu tre sa ma mut acolo. nu ma pot muta fara electricitate.nu este vorba de faptul ca eu ma impiedic de asta , el refuza sa simplifice si sa rezolve o situatie pe care a creat-o singur si care si-a luat angajamentul ca o solutioneza.
Buna ziua.Rog daca cineva ma poate ajuta cu o serie de informatii in legatura cu urmatorul caz:
-am semnat un antecontract de vanzare -cumparare cu un domn care s-a angajat pana la termenul incheierii actului de vanzare-cumparare,sa faca cadastru si intabularea si sa " achite cheltuielile referitoare la furnizarea energiei electrice"; avand in vedere ca are contractul de furnizare a energiei electrice reziliat , avand in prezent de plata o amenda pentru furt de curent, si taxa de bransament electric, acestea fiind emise inca din luna mai
-respectivul vanzator dupa ce a incasat avansul ,a platit casastrul si intabularea, intentioneza sa isi plateasca amenda pt energia electrica, dar refuza sa plateasca reebransarea la curent, eu specificand refuzul de a cumpara daca nu face dovada achitarii acestor datorii la electricitate
-deasemenea ameninta ca daca si le achita nu imi va mai vinde mie ci altui cumparator, sau daca imi va vine mie isi va rezilia contractele la apa si gaze.
-antecontractul de vanz-cump nu este inca notat la CF deoarece nu are inca dosarul finalizat
- DEASEMENEA NU DORESTE SA PLATEASCA DESPAGUBIREA DE CARE ESTE TINUT IN CAZUL IN CARE NU SE FACE VANZAREA, sustinanad ca nu are banii si ca o sa plateasca esalonat in functie de ce decide instanta