Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate mhf

Discuție CCC
buna seara! sunt in stimulent crestere copil de la 1 septembrie (atunci m-am intors la serviciu) copilul meu face 2 ani pe 16 martie 2014 dar eu vreau sa renunt la serviciu imediat dupa ce implineste copilu 2 ani . este vreo problema in ceea ce priveste stimulentul? sunt obligata sa raman la serviciu o anumita perioada?
Discuție CCC
buna ziua! intentionez sa merg la serviciu la 1 septembrie si sa renunt la CCC. dupa un an de serviciu pot reveni in CCC?
daca unu din parinte este in viata poate sa dea partea sa din averea familiei oricui doreste?... iar partea celui decedat se imparte?
buna ziua! cum se trimit bani pe un card?
Sunt in concediu medical pentru sarcina si lauzie si am nevoie de certificat medical in completare pt a implini cele 42 zile . Medicalul in care sunt e pana la sf lunii martie si am nevoie de altul in completare incepand cu 1 aprile. Medicul poate elibera medicalul cu cateva zile inainte de data de 1 aprilie??
In calculul celor 42 zile intra si zilele de sambata si duminica??
Mentionez ca am nascut pe data de 16 martie. Care ar fi data implinirii celor 42 zile??
Buna ziua!
Cate zile trebuie sa stau in postnatal (care este numarul minim si care este nr maxim de zile admis)?
VA MULTUMESC!
Ce acte trebuie sa depun pt a intra in CCC din somaj pt absolventi?
Răspuns la discuția CCC
Care sunt persoanele care nu indeplinesc condiitile, conform legii, pt acordarea concediului de maternitate si a indemnizatiei aferente? In ce consta "indemnizatia aferenta"?
Multumesc pt raspunsuri!!!
Răspuns la discuția CCC
Daca o sa nasc in jurul datei de 11 martie 2012 cand trebuie sa depun cererea pt CCC?
Răspuns la discuția CCC
Sunt in somaj. Unde trebuie depuse actele pt CCC si cu cat timp inainte de termenul nasterii (data probabila a nasterii 11 martie 2012)?