avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate Iuliana lUMINITA Mandrescu

Activitate Iuliana lUMINITA Mandrescu

un medic legist poate emite bilet de trimitere la un specialist in vederea prelungirii zilelor de ingrijire medicala pentru un pacient caruia i-a eliberat un certificat medico legal anterior ?
este valabil un certificat medico legal emis in baza unor contatari trecute de medicul specialist pe un bilet de trimitere emis de medicul legist ?
Conform Ordinului 1134/2000, pentru aprobarea Normelor procedurale privind efectuarea expertizelor, a constatarilor si altor lucrari medico legale, este interzis sa se emita un certificat medico legal in baza unor constatari trecute pe un bilet de trimitere.
Care este sanctiunea pentru emiterea unui certificat medico legal in aceste conditii ?
Răspuns la discuția dobanzi la fondul de rulment
Hotararea in ceea ce priveste modul de folosire a dobanzilor la fondul de rulment o luati in asociatia de proprietari.
Răspuns la discuția cont in banca
Da , pt ca dvs l-ati imputernicit.
Banca va scoate la licitatie apartamentul parintilor dvs, iar pentru diferenta neacoperita din debit veti fi urmarit atat dvs cat si parintii , daca au si calitatea de coplatitori.Vor fi urmarite atat veniturile , cat si bunurile pana la acoperirea creantei.
Lamuriti-ne ce fel de aport este.Aport la capitalul social ?
Răspuns la discuția litigiu munca
Sa inteleg ca ati executat o hotarare care nu ramasese definitiva si care din acest motiv nu era titlu executor ? De ce nu ati asteptat judecarea recursului ?
Sub ce forma ati incheiat contractele?Contractele sunt incheiate sub semnatura privata sau sunt autentificate?Fiti mai explicit in relatare , dati mai multe amanunte pt a putea sa va consiliem corect.
Mama dvs va mosteni 1/4 din bunurile sotului decedat, iar restul de 3/4 il vor mosteni copiii decedatului.Din terenul achizitionat in timpul casatoriei, mamei dvs ii revin:1/2 partea dumneaei, iar din jumatatea sotului decedat, 1/4.Va sfatuiesc sa angjati un avocat care sa va consilieze si sa o reprezinte pe mama dvs in instanta.
SUCCES !
Dosarul il gasiti in arhiva Judecatoriei Turda , unde s-a judecat fondul.Pt a putea face o copie ,trebuie ca tatal dvs sa faca o cerere la presedintele instantei in acest sens, cerere care se depune la registratura judecatoriei.Dupa aprobrea cererii, functionarul de la arhiva se va ocupa sa va faca copia solicitata.
Răspuns la discuția Situatie Anuala - Pierderi
Nu-i nici o problema, dar va sfatuiesc sa consultati un contabil .