avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters225946

Activitate ContSters225946

Răspuns la discuția paratul a decedat
A decedat directorul editurii Dacia 21, el a fost angajatorul nostru. Sau poate nu reusesc sa ma exprim corect in limbaj juridic, mii de scuze :)
Răspuns la discuția paratul a decedat
A decedat seful editurii. De aceea ma gandeam ca nu se va mai alege nimic de procesele noastre. La dosarele de judecata, ,,parata'' apare Editura. Multumesc mult pentru ajutor, nu ma prea pricep la lucruri juridice.
Răspuns la discuția paratul a decedat
Era vorba de o editura. Presupun ca va intra in insolventa, asa am auzit.
Buna ziua. As avea o intrebare, va rog frumos sa ma ajutati daca se poate. Daca am dat un fost angajator in judecata pentru neplata salariilor, si intre timp procesul s-a amanat, pentru cercetarea unor acte, si intre timp paratul (fostul angajator) a decedat, ce se va intampla cu procesul? Mai avem sanse, noi, fostii angajati, sa ne recuperam banii? Va multumesc mult!
Răspuns la discuția reclamatul a schimbat adresa
Multumesc mult pentru raspunsuri! Intr-adevar, paratul si-a schimbat adresa de vreo 2 ori de cand a inceput procesul (februarie 2012), deoarece nu isi plateste niciodata chiria pe spatiu si este dat afara. Sper sa nu se mai mute macar o perioada..
Răspuns la discuția reclamatul a schimbat adresa
Va multumesc foarte mult! O zi frumoasa va doresc!
Răspuns la discuția daune inundatie
Va multumesc mult pentru raspuns! Din pacate in seara cu pricina mi-a fost stricat si aparatul foto, si abia ieri, dupa ce ne-am chinuit sa curatam, am facut cateva fotografii saltelei din care, pana si acum, dupa 2 zile, inca mai curge apa. Cat despre martori, am avut cel putin 6, dar doamna administratoare mi-a spus ca ea nu face niciun proces verba, ca nu e treaba ei, ca e batrana, si sa o las in pace... Pana la urma sper totusi sa se rezolve cumva... Multumesc mult din nou!
Buna ziua. Multumesc persoanelor care m-au ajutat si pana in acest punct cu informatii in cazul despre care voi intreba si astazi. Impreuna cu niste colegi, l-am dat in judecata pe fostul angajator pentru ca nu ne platise ultimele 3 salarii. La prima infatisare, s-a amanat pentru a i se gasi adresa, la a doua infatisare am fost din nou amanati, pentru a vedea statele de plata si fisele de prezenta, desi in dosar scrie negru pe alb ca banii respectivi nu i-am primit si ca am fost la servici. In 22 noiembrie ar trebui sa mergem la tribunal la o noua infatisare, insa ieri am aflat ca paratul si-a schimbat din nou adresa, fugand de multe alte persoane care l-au dat in judecata. Intrebarea mea ar fi: putem merge la tribunal sa ne adresam cuiva pentru a se verifica adresa noua, pentru a nu fi din nou amanate in noiembrie din cauza ca, din nou, nu va fi gasit la adresa veche? Multumesc mult!
Discuție daune inundatie
Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat daca se poate. Recent, acum 2 zile, am fost inundata de un vecin de deasupra. Cand am ajuns acasa de la servici, am pasit in apa, unde pluteau perne, salteaua se pat absorbise o cantitate enorma de apa, carti etc. Mentionez ca sunt chiriasa in acest apartament. Au venit proprietara si ceva vecini si m-au ajutat sa strang apa, insa daunele materiale trebuie sa mi le recuperez, macar acea saltea, pentru ca nu am unde sa dorm. Am fost la vecinul care m-a inundat si mi-a spus ca peste cateva zile va veni la el fiul lui, ca el ne-ar plati macar pentru saltea, dar nu are bani, si trebuie sa discute cu fiul lui sa vada daca imi plateste acesta daunele materiale. Problema este ca au trecut 2 zile si vecinul nu imi mai raspunde la usa, iar povestea cu fiul sau care imi va plati nu stiu daca sa o cred. Cum sa procedez, pentru a nu ramane cu buza umflata, cum s-ar spune? Va multumesc mult! O zi frumoasa!
Răspuns la discuția citatie trimisa la adresa gresita
Multumesc mult!