avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate cosmineanugheorghe

Activitate cosmineanugheorghe

Buna ziua. Sunt persoana cu dizabilitati grad accentuat si doresc sa stiu , cf Legii 448 / 2006 , daca pot avea sprijin gratuit pentru colaborarea cu un avocat , in vederea reprezentarii in cazul unui proces. Multumesc.
Buna ziua. Problema este ca el fiind presedintele asociatiei face ce vrea. Nimeni nu se opune, nimeni nu comenteaza, DOAR eu, care am citit legea 196 / 2018 , dar si cunoscand situatii din lumea reala, mai ridic probleme , DAR nu sunt sustinut. Iar problema este ca respectivul, ca sa-si care moluzul si resturile in urma amenajarii interioare , a stricat alimentarea cu curent a scarii blocului timo de 3 zile , a deconectat camera de supraveghere a primariei si supravegheat de politia locale , a deteriorat balamalele la o usa de termopan, iar apoi a solicitat administratorei sa plateasca din fondul de reparatii daunele facute de el. Este normal ?
Cel care a făcut tot deranjul este președintele asociației

latka a scris:

Nu inteleg cum de ar accepta cei din conducerea asociatiei ? Care e de fapt problema ?

Buna ziua .Primaria a montat o camera de supraveghere pe un stalp pentru a depista persoanele care duc la ghena de gunoi fel de fel de mizerii , obiecte si materiale din demolari si amenajari, etc. Aceasta camera era alimentata cu curent electric de la blocul nostru. De curand, o persoana, a facut amenajari in apartament si , unde sa duca molozul si celelalte ? La ghena.... dar acolo era camera...a intrerupt alimentarea camerei, si din nestiinta sau rea vointa a oprit si curentul pe scara, a stricat o usa de termopan, pentru ca trebuia blocata deschis ca sa care mizeriile pe timp de noapte si zi . Intre timp s-a revolvat cu energia electrica pe scara, dar usa ramane inca stricata . Acum doreste ca asociatia de locatari sa plateasca si manopera electricianului, si a celor ce vor venii sa repare usa. Este corect sa platim toti pentru cea a facut el ? Ce solutii avem ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
..vrabia din mana , pe cea de pe gard, parca nu suna bine....dv. hotarati, eu unul nu as face asa ceva , mai ales la vremurile de acum...
se zice sa te faci frate cu diavolul pana treci puntea, numai ca in cazul de fata puntea este in orizontul no limits...oricum multumesc ptr raspunsuri .
Imposibil. atat timp cat presedintele ,cenzorul si inca vre-o doi se impun, dicteaza, ca numai ei stiu si fac bine, nu am nici o sansa...
Chiar nu se poate face nimic? asta-i furt din banii mei ... nu munceste dar ia bani...
Buna ziua . Va rog frumos o lamurire . In urma cu o zi , a avut loc prima sedinta a Adunarii generale a proprietarilor din condominiul unde locuiesc. Dupa ce s-au apobat bugete, actiuni ce trebuiesc indeplinite , etc ,s-a pus problema salariului administratorului - acum 700 lei . Suntem 15 apartamente pe scara, 14 cu centrale termice individuale, unul nu, ramas la vechiul sistem . Platim salariul in functie de cota indiviza de la 40 la 50 lei de apt ptr ca unele au suprafata mai mare.. Este o suma foarte mare, mai ales ca admin. nu are ce calcule sa faca decat la apa , gunoiul vine pe persoana gata calculat, curentul pe scara si cam atat. In rest NU face nimic . Pentru ca are sustinera presedintelui , a cenzorului si a o mica parte din locatari, votul a fost sa nu i se modifice salariul . Desi am adus in discutie colaborarea cu o firma si ne- ar fi costat 350 lei , nu s-a dorit colaborarea . Intrebare : ce actiuni pot sa fac pentru ca nu imi convine salarizarea administratorului , unu, pentru ca intr-un mandat trecut ne-a pus sa- i platim contributiile la stat desi in salariul respectiv erau prevazuti banii, doi, aduce firme de casa fara cel putin 2 oferte, pentru diferite activitati,, trei activitatea nu reflecta salariul . Din 4 zile pe luna a cate o ora, adunate impreuna, ar fi nici jumatate cu activitate, restul telefon, socializare, jocuri, etc. Rog frumos sfaturi . Cu stima,
Va rog frumos, care sunt pierderile si care raman obligatii, cf 186 / 2018 . ca nu gasesc in lege . Multumesc.