avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrinagina

Activitate alexandrinagina

si ceea ce eu am expus mai sus nu se evidentieaza si acest lucru???
personal contractual : functie : referent SS-executie, profesie economist.
se poate modifica fisa de post fara acordul meu in urmatoare situatie:
fisa de post are ca principala atributie salarizarea precum si alte atributii in jurul acesteia. se doreste modificarea fisei de post cu atributii privind ”litigiile”( reclamatii, plangeri, conflicte de munca) petru solutionare si rezolvare la nivel de instituție. exista un avocat colaborator si șef serviciu
daca nu sunt de acord cu fisa de post ce se poate intampla ??? care este următoare procedura???
familie monoparentala. cu doi copii minori, unul de 8 ani care trebuie dus si luat de la scoala. existâ o baza de legala in care să pot pleca din timpul serviciului o jumatate de ora pentru a mi lua copilul de la scoală. mentionez ca sunt personal contractual. nu avem timp pentru a lua masa in decursul a 8 ore de munca.
Adică nu ii incarca fisa de post a șefului de serviciu dar i. Schimb le distribuie ca tre funcții de execuții deși ele reprezinta sarcini de decizie și răspundere., mai ales ca șeful de serviciu a beneficiat de modificate CIM prin act adițional de modificare a felului muncii .
Ce inseamna sub rezerva legalității lor.??? Exista funcție de sef serviciu căruia trebuia sa ii modifici fisa de post cu atribuții de conducere. Are dreptul sa dea atribuții de conducere unei funcții de execuție .???? Pentru faptul ca temporar am executat niște atribuții ale unei funcții de conducere ma obliga acum s le si deplinesc în continuare ?????
Am revenit la fisa mea de post.
Ce determina modificarea fisei mele de post dacă nu a intervenit nicio modificare în contract.?????
Managerul asta poate sa facă orice ,,,,, dar nu trebuie sa tina cont de pregătirea profesionala și încadrare ????
Încadrarea mea este funcție de execuție.

Am deținut o funcție de conducere , cu exercitare temporara, Sef serviciu instituție publica.
După reorganizarea instituției, funcția de conducere s a desființat. Astfel m am întors la funcția de execuție din serviciul respectiv . Serviciul a fost transformat în compartiment și trecut în subordinea altui serviciu.
Acum îndeplinind funcția de execuție, conducerea are voie sa mi modifice fisa de post cu atribuții ale funcției de conducere deținute anterior?????

Acum conducere
Bună ziua . Va rogsa ma ajutati cu următoarea speta : sef serviciu ieșit la pensie . Toate sarcinile le efectuez eu
inclusiv si cele de șef serviciu. Nu s a modificat fisa de post. Adica ceva de genu EU EXECUT EU DAU CU CAPUL Suntem personal contractual . COnducerii ii convine volum mare de munca cu bani putini . Am și studii și vechime în domeniu. Serviciul se afla în subordinea directorului. Ce trebuie facut pt a fi numit temporar în funcția de conducere. ??? Multumesc.

2. afirmatia dvs:[”ca si cum nu ar fi.” CINE????? CHELTUIELILE SAU COPII??? copii inseamna cheltuieli ca vrei sau nu vrei sa le faci.
3. ca sa va lamuresc ..... in lege se vorbeste despre intersul superior al copilulu..... ceea ce dvs ati spus:”ar trebui sa il intrebati pe sotul, cu el i-ati facut” - multumesc frumos si as vrea sa inchid discutia aici.

Agresiv, modificat de moderator.
el a declarat doar veniturile oficiale . cele neoficiale sunt in valoare de 3000 de euro. eu am cerut pensie la venit oficial. iar eu pot dovedi cheltielile cu copii care au niste afectiuni medicale. chirie plateste doar 200 euro la 3000. dar eu intreb UNDE ESTE INTERESUL SUPERIOR AL COPILULUI ??? DACA PUNEM INAINTE INTERESELE LUI.
DVS SUNTETI AVOCAT , DL GIGI JANEZ?????? as vrea totusi parerea unui avocat , unui profesionist. aa........ si am cum sa dovedesc cheltuirea acestor bani. oricum multumesc
Am doi copii care beneficieaza de alocatie din partea statului german.sunt in divort. Se poate lua in calcul alocatia la pensia de intretinere. Tatal copiilor sustine ca copiii beficiaza de alocatie si cere ca contributia lui sa fie doar de 100 eurola amandoi(NU la fiecare) desi venitul net este de 1500 -1600 euro declarat de el insusi.????