ContSters229758 
	    	Utilizator

ContSters229758 
	    	Utilizator	    

inteleg foarte bine si sunt de accord cu tine, dar am fost la un doctor si mi-a spus ca testul acela se face in special pentru arma, dar din cate inteleg nu mai este obligatoriu ca magistratii sa poarte arma?...eu asa stiam :)
 ContSters229758 
	    	Utilizator

ContSters229758 
	    	Utilizator	    

ContSters229758 
	    	Utilizator

ContSters229758 
	    	Utilizator	    

imi vine sa rad...asta inseamna ca bietii oameni care isi cauta dreptatea nu ar trebui sa mai puna '' saci '' in caruta...
pana un alta zilele trecute cautam o colega intr-un alt birou, am intrat, am iesit...nimic... intru iar , strig si vad o mana ridicata dupa un maldar ( la propriu ) de dosare... asa ca, no comment..
 ContSters229758 
	    	Utilizator

ContSters229758 
	    	Utilizator	    

Nu se stie nimic @bianca . A fost o propunere candva , dar deocamdata se discuta doar de schimbarea ponderii in notare a celor trei probe
 ContSters229758 
	    	Utilizator

ContSters229758 
	    	Utilizator	    

am cautat pe net informatii despre intrarea in vigoare a noilor coduri si am gasit o afirmatie a lui H. Dumbrava, care zicea C.pr.civ posibil la 1 iunie 2012, si C.p. si C.pr.p. la 1 septembrie 2012 :O
...sper sa fie depasita...
 ContSters229758 
	    	Utilizator

ContSters229758 
	    	Utilizator	    

da, buna intrebare...eu voi incepe cu penalul si procedura penala...astea sunt sigure deocamdata
la civil....il astept pe BoroiX-(...ii voi trimite un mail ...asa sa-l intreb de sanatate...si cand e gata cartea...ce-a pazit pana acum...a clocit sb de la exam. ns. #-o
 ContSters229758 
	    	Utilizator

ContSters229758 
	    	Utilizator	    

s-a afisat calendarul de examene pe site-l csm! numai in octombrie-noiembrie 2012 va fi organizat un examen direct! avand in vedere ca se cere legislatia in viguare la data anuntarii examenului, va puteti da seama ca la toamna ne vor examina din noile coduri ce vor intra in viguare prin martie-aprilie 2012.
 ContSters229758 
	    	Utilizator

ContSters229758 
	    	Utilizator