avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Activitate pdmg

Activitate pdmg

Am lucrat pt o perioada de timp intr o institutie publica si nu mi-au platit contributile. Unde as putea face sesizare? Acelas subiect dar pt un angajator privat?
#-o
Buna ziua, am lucrat pentru o perioada de 35 de zile (cu contract de lucru), dupa aceasta perioada contractul a incetat cu acordul partilor, insa nu am primit drepturile salariale aferente .Din momentul incetarii raporturilor de lucru au trecut 2 luni. Pe12 noiembrie am trimis o cerere catre firma pt restituirea salariului, prin mail, si nu am primit nici un raspuns. Cum ar trebui sa procedez pt a intra in posesia acestor drepturi?
Multumesc!
Buna ziua. Am si eu o intrebare :cum se plateste concediul medical? daca angajatorul este obligat sa mi plateasca banii daca acestia nu i au venit de la cnas?
mentionez ca sunt in concediu medical de peste o luna de zile si mai am de stat.
Răspuns la discuția eliberari adeverinte
si eu daca nu duc aceasta adeverinta la medic nu imi elibereaza concediu medical. concediul medical se elibereaza cu data eliberarii adeverintei.
In cat timp este obligat angajatorul sa elibereze o adeverinta in care sa ateste cate zile de concediu am avut in ultimele 12 luni?