avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eliberari adeverinte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eliberari adeverinte

In cat timp este obligat angajatorul sa elibereze o adeverinta in care sa ateste cate zile de concediu am avut in ultimele 12 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 23 Noiembrie 2011
Nu e termen. Intr-un timp rezonabil pentru aceasta cerere.
si eu daca nu duc aceasta adeverinta la medic nu imi elibereaza concediu medical. concediul medical se elibereaza cu data eliberarii adeverintei.
faceti plangere la ITM....CNAS....daca nu se rezolva doar instanta este in masura sa-i oblige, dar , recomndat este sa nu ajungeti acolo.
Si in aceste cazuri - sesizare ITM, CNAS - , veti primi raspuns in termen de 30 de zile de la data inregistrarii sesizarii
PENTRU ELIBERAREA UNEI ADEVERINTE,NU E NECESAR CA SOLICITANTUL SA FACA O CERERE SPRE CONDUCATORUL INSTITUTIEI RESPECTIVE,CERERE CAREIA SECRETARUL II DA NUMAR DE INREGISTRARE?

Alte discuții în legătură

Refuz angajator eliberare adeverinta de salariat alina_25 alina_25 Salariat sa imbolnavit angajaorul refuza eliberare adeverinta salariat necesara primirii concediului medical.Ce este de facut? (vezi toată discuția)
Adeverinta de munca valyk06 valyk06 buna ziua! daca am solicitat telefonic si mail personalul de la o firma de plasare forta de munca in strainatate si activa,care nu este in orasul meu pentru o ... (vezi toată discuția)
Adeverinta la 3 luni pentru concediul medical? florentina-doina florentina-doina Buna seara.Am o nelamurire in legatura cu adeverinta de salariat:mi s-a cerut o adeverinta de salariat pentru medicul de famile.....la 3 saptamana m-am ... (vezi toată discuția)