In urma cu aprox. un an , mai precis pe 13/02/2011 , a avut loc un scandal , in baruletul pe care-l detin . La izbucnirea conflictului , se aflau in bar :
- partea vatamata;
- agresorii (doi frati )
- un martor ;
- proprietarul ( eu )
In incercarea de a-i desparti ( eu si cu martorul ) , acesta a fost lovit si el in cap cu o sticla si sangerand , a plecat ,eu ramanand singur cu partile implicate .
Dupa efectuarea cercetarilor si a U.P. , procurorul , prin rechizitoriu din 28/04/2011 , a dispus:
- trimiterea in judecata a celor doi frati ( inculpati ) , in stare de arest ;
- N.U.P. fata de mine .
Dupa formularea plangerii impotriva solutiei data de catre procuror , primul procuror al parchetului emite la data de 02/06/2011 , o rezolutie , prin care dispune :
- admiterea plangerii petentului ;
- infirmarea partiala a solutiei de N.U.P. fata de mine;
- constituirea unui nou dosar .
Fiind din nou cercetat in noul dosar , de ctre un alt procuror , la data de 31/08/2011 , acesta emite o alta rezolutie prin care dispune :
- N.U.P. fata de mine , intrucat fapta reclamata nu exista .
La data de 17/11/2011 a fost emisa o citatie , prin care sunt invitat la Tribunal in calitate de intimat-faptuitor , pentru FOND (art.278 ind. 1 C.p.p.) .
1). V-as ruga , daca puteti sa-mi spuneti , cam la ce sa m-astept ;
2). Daca pot solicita , de la org. de politie , ptr. depunerea la dosar o caracterizare a petentului , privind comportamentul social al acestuia ( scandalagiu notoriu ) .
Va multumesc !
Am doua rezolutii de NUP , in aceeiasi cauza . Acum sunt "invitat" la tribunal in calitate de intimat-faptuitor , in aceeiasi cauza . La ce ma pot astepta ? Va multumesc !
Sunt proprietarul unui bar. In luna februarie 2011 , in localul meu ,a avut loc un scandal , cu urmatoarele consecinte :
- spitalizarea partii vatamate (80-90)zile ;
- arestarea preventiva (cu masura mentinerii pana in prezent ), a celor 2 inculpati
Dupa efectuarea cercetarilor si anchetei , s-a dispus trimiterea in judecata a celor 2 inculpati si NUP , fata de mine .
La data de 02 06 2011 , dupa plangerea formulata de catre partea vatamata , impotriva rezolutiei data de catre procuror , s-a dispus de catre PRIM-PROCURORUL PARCHETULUI , constituirea unui nou dosar de C.P. a mea
La data de 31 08 2011 , mi-a fost comunicata rezolutia Parchetului de NUP si in cel de-al doi-lea dosar , al aceleiasi cauze .
La data de 28 11 2011 , am fost citat , in calitate de INTIMAT-FAPTUITOR , la TRIBUNAL ???
V-as ruga , cu respect , sa-mi dati cateva detalii , refiritoare la aceasta speta , pentru ca nu iteleg mai nimic ( ce se urmareste , care e procedura , etc .)
VA MULTUMESC !