avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva rezolutiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva rezolutiei

O/solutie/data/de/procuror/la/31.08.2011/cand/are/termen/de/depunere/a/unei/planeri/impotriva/ei?
Comunicarea/coincide/cu/data/solutiei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:48, 24 Ianuarie 2012
20 de zile de la comunicare.
data comunicarii este data la care partea a luat la cunostinta adica de cand i-a fost adusa de agentul procedural.
aceasta data este inscrisa pe dovada de comunicare care se afla la dosar.
o rezolutie se da azi de exemplu si ajunge la cel interesat peste o saptamana sau chiar mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se considera ordonanta procurorului ca fiind comunicata? xuser xuser Cand se considera ordonanta procurorului ca fiind comunicata? Pe data cand procurorul o intocmeste? Pe data cand prim procurorul o semneaza? Data ... (vezi toată discuția)
Parchetul nu mi-a comunicat niciun raspuns!!! ce este de facut?! jon53 jon53 Am facut plangere la Prim-procuror impotriva solutiei data de procuror intr-un dosar penal in care sunt parte vatamata, solutia data fiind de natura sa ma ... (vezi toată discuția)
Procedura pt comunicarea nup Silvia  Aldea Silvia Aldea Din cate am citit referitor la comunicarea NUP, conform art. 228 Cpp, copia dupa rezolutia prin care s-a dispus NUP se comunica persoanei care a facut ... (vezi toată discuția)