avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate nicolaemirela

Activitate nicolaemirela

Răspuns la discuția radiere srl
Am inteles. Citisem pe net ca trebuie sa apelez la un lichidator, dar daca nu am decat capitalul social nu mai este nevoie?
Răspuns la discuția radiere srl
Firma nu detine nici autoturism, nici bunuri...in cazul asta mai trebuie facuta hotararea Aga? Multumesc
Răspuns la discuția radiere srl
Certificatul de atestare fiscala trebuie sa iasa in cateva zile de la fisc, am depus acum cateva zile dosarul, iar contabila mea imi spune ca nu stie despre ce e vorba. In concluzie, nu stiu ce sa fac.
Discuție radiere srl
Buna ziua! Am o srl care este in curs de inchidere..am depus primul dosar la registrul comertului, aproape au trecut cele 30 de zile si urmeaza sa depun cel de-al doilea dosar, cel de radiere, insa nu stiu ce inseamna "situatia financiara de repartizare a activului aprobata de asociati/membri" si "hotararea de repartizare a activelor ramase dupa plata creditorilor..."...firma nu are datorii. Va rog frumos, daca poate sa-mi explice cineva ce inseamna si de unde as putea sa le iau sau cine se ocupa cu aceste acte. Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Aga
Am rezolvat pana la urma. Multumesc.
Răspuns la discuția Aga
Buna ziua din nou! Am fost sa depun dosarul pt inchiderea srl si mi l-au respins, pentru ca nu am avut trecut in hotararea Aga: art 227, alin 1 lit d , modul cum se dizolva, legea 31. Aveti idee unde il gasesc? De unde pot sa-l iau? Va multumesc. O zi buna!
Răspuns la discuția Aga
Buna ziua! Voiam sa mai intreb ceva. Ce acte trebuie sa depun in prima faza pt lichidarea srl, am citit pe o lista de la registru, apar multe acte in afara de cererea de inregistrare si hotararea Aga, cum ar fi: -dovada acordului creditorilor privind stingerea pasivului sau regularizarea lui? Mi-am cam prins urechile. Va rog sa ma ajutati! Va multumesc!
Răspuns la discuția Aga
Asta era informatia de care aveam nevoie! Va multumesc frumos! O zi buna!
Răspuns la discuția Aga
Inca o intrebare: ce acte trebuie sa semneze asociatul? Doar hotararea Aga? Sau trebuie sa mai vina si la registru, ulterior dupa ce depun eu actele de lichidare si dizolvare?..Eu sunt administratorul. Multumesc.
Răspuns la discuția Aga
Multumesc frumos pentru informatii! Imi vor fi de ajutor! O seara buna!