avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Aga
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Aga

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati, am redactat o hatarare Aga pt dizolvare si lichidare a unei societati si nu stiu exact in cate exemplare trebuie semnata, pe forum am vazut ca in 4 exemplare, si de asemenea daca data pe care o trec pe act are vreun termen de valabilitate. Nici cu contorul de cuvinte nu inteleg cum trebuie facut. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nicolaemirela , utilizator 11:39, 15 Februarie 2012
O redactati in 3 exemplare: unul se depune la registrul comertului, doua le pastrati (va va mai trebui unul in etapa a II-a). Contorul de cuvinte il faceti in felul urmator: selectati tot textul hotararii, mergeti in bara de meniu pe tools - word count si va apare fereastra cu numarul de pagini, caractere, randuri. Copiati cu alt+printscreen, deschideti anexa la hotarare si acolo dati ctrl+V.
Conform legii nr. 26 din 1990 orice orice modificare privitoare la actele, faptele si mentiunile inregistrate cu privire la societate se inregistreaza in termen de 15 zile de la data adoptarii ei.
Multumesc frumos pentru informatii! Imi vor fi de ajutor! O seara buna!
minim 4 este nr corect
- in primul dosar depuneti 2 deoarece o hot ramine la dosar si una v-a pleca la Monitor impreuna cu contorul de cuvinte pentru publicare
- in al doilea dosar depuneti o hot + publicarea in MO
- cate o hot pentru fiecare asociat
La Monitor se poate depune si copie xerox a hotararii....
Inca o intrebare: ce acte trebuie sa semneze asociatul? Doar hotararea Aga? Sau trebuie sa mai vina si la registru, ulterior dupa ce depun eu actele de lichidare si dizolvare?..Eu sunt administratorul. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Hotarare aga a srl privind dizolvarea si lichidarea concomitenta corijur corijur Buna ziua tuturor ! ...Ma tot dau cu capul de pereti de o buna bucata de timp#-o pt. ca trebuie sa scriu o hotarare a unei AGA (2 asociati) pentru un SRL care ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru ContSters78427 ContSters78427 Buna ziua. Am si eu o intrebare referitor la ce acte este nevoie pentru deschiderea unui punct de lucru? O societate cu sediul social in Tg. Mures, doreste sa ... (vezi toată discuția)
Contorul cuvintelor ContSters236592 ContSters236592 cum imi contorizez cuvintele din word pt. declaratia aga (vezi toată discuția)