avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters239354

Activitate ContSters239354

Daca te da in judecata angajeaza-ti avocat.....sunt lucruri pe care avocatnet nu poate sa le substituie , cum ar fi un avocat care sa aiba acces la dosar si astfel sa priveasca problema in ansamblu.
atunci proces -verbal de predare primire si de constatare a starii bunurilor ca anexa la contract..? contractul a fost incheiat la notar sau nu?
nu cred ca conteaza pozele fiindca nu el trebuie sa dovedeasca pagubele ci proprietara. Ma interesa daca a avut sau nu contract pentru a face o plangere la politie proprietaariei pt evaziune fiscala..in caz ca nu a platit nimic la stat....
ai avut contract de inchiriere?
Răspuns la discuția contract de comodat
cred ca ti-ar trebui un contract de comodat autentificat
Răspuns la discuția pretentii
fiind un imprumut intre rude se poate dovedi plata cu martori
Răspuns la discuția taxa timbru
0 lei
Răspuns la discuția garantie anulata telefon mobil
Cred ca ar fi trebuit sa se constate in prezenta ta la momentul predarii starea telefonului, daca nu s-a facut acest lucru atunci nu stiu cum ai putea sa dovedesti ceva. PLus ca ar trebui efectuata expertiza etc....., nu stiu daca e cazul sa te complici pentru ca nu vad cum poti dovedi
Răspuns la discuția Amanare
Partea adversa nu are dreptul de a accepta sau de a refuza amanarea.
Răspuns la discuția parcelare teren
Daca ai achizitionat teren de la un mostenitor , fara acordul celorlalati, atunci nu esti inca proprietarul terenului, mostenitorii sunt proprietari pana la partaj. In situatia ta in functie de cum partea de teren achizionata va fi atribuita in lotul mostenitorului care ti-a vandiut contractul prin care ai cumparat poate fi sau nu valabil.