avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate cristiandun

Activitate cristiandun

Răspuns la discuția dauna totala la generali
Am inteles ca la generali este altfel procedura.. cu licitatie online. ma intereseaza daca am eu ultimul cuvant la pastrarea epavei sau ma obliga ei ce sa fac? Poate este xcineva de la generali si ne lamureste exact...multumesc pt raspunsuri si va salut cu stima!
am cumparat un autoturism in 2010 prin porche leasing. acum 2 saptamani am avut un nefericit accident (din cauza unuia care mi-a taiat calea am intrat cu masina printr-un gart si am lovit un copac - binainteles ca vinovatul a fugit inainte sa reactionez ca doar suntem in Romania si toata lumea fuge de raspundere) si cei de la generali asig (unde am casco) au stabilit : dauna totala. Suma asigurata 61000 ron. Vreau sa-mi iau alta masina in aceleasi conditii dar as vrea sa pastrez si epava . Nu stiu daca imi ofera aceasta posibilitate ca am inteles ca au un sistem de licitatii online pt evaluarea epavei. In ce conditii o pot pastra (epava). Deocamdata nu stiu ce date sa mai aduc in discutie dar va rog sa solicitati dvs.
Nu stiu cum merg chestiile astea si cu respect va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri deoarece cei de la asigurari nu sunt foarte comunicativi. Va multumesc! Stima!