Buna ziua !
Am o masina inregistrata pe firma si vreau sa o vand.Mentionez ca este din 2001 ,fiind inmatriculata in Romania in 2005.
Intrebarea mea este,dupa ce o vand ,taxa de poluare o plateste cel ce o cumpara de la mine imediat sau cand o revinde (daca o revinde) ?
Va multumesc.
Buna ziua !
Mentionez ca sunt intr-un proces pt obtinerea tutelei pentru soacra mea , diagnosticata cu Alzheimer.Ea este internata intr-un camin de batrani in judetul Bacau,langa Onesti.Procesul se tine la Iasi ,aici fiind domiciliul nostru ,au fost 2 termene pana acum la care am fost prezenti eu si sotul meu.Pe 19 aprilie va fi un proces la Onesti unde trebuie sa o ducem pe soacra mea ca sa fie audiata.
Eu am o problema de sanatate care nu-mi permite sa ma deplasez,ma simt f rau ,urmeaza sa fac o operatie in curand si nu fac fata drumului.
Intrebarea mea este ,ce inscris sa trimit ca sa dovedesc ca am motive de sanatate sa absentez din fata judecatorului,ce se intampla daca nu merg?
Va multumesc.
Revin cu o nelamurire pe aceeasi tema si o completare la cele spuse mai sus,am fost angajata in propria firma din 2005 pana in 2008 cand din motive financiare am demisionat pt ca nu mai faceam fata platilor,deci mi-am pierdut calitatea de asigurat,in 8 decembrie 2011 m-am reangajat in firma in part-time cu 2 ore /zi pt a avea o asigurare desi in toti acesti ani am facut in privat investigatii medicale,pt ca se stie cum suntem tratati in sistemul de stat .Am primit o instiintare privind stingerea creantelor fiscale in care se mentioneaza ca platile efectuate au stins creante fiscale si se stipuleaza suma pe care am achitat-o pt luna decembrie,tot eu fiind si angajatorul si in plus o alta suma de 1040 lei ca document de plata din 25.05.2011,ca obligatie a angajatorului,fiind debit cu termen de plata 25.01.2012.Asta inseamna ca ma obliga sa platesc retroactiv pt o perioada in care nu am fost angajat,nu am beneficiat de nici un serviciu medical asigurat de stat? Va multumesc.