Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare

Buna ziua !
Am o masina inregistrata pe firma si vreau sa o vand.Mentionez ca este din 2001 ,fiind inmatriculata in Romania in 2005.
Intrebarea mea este,dupa ce o vand ,taxa de poluare o plateste cel ce o cumpara de la mine imediat sau cand o revinde (daca o revinde) ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 16:17, 2 Mai 2012
Anul acesta nimeni nu plateste nici o taxa,indiferent cine o vinde ,cine o cumpara si cine o revinde.De la anul vom vedea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare sbastta sbastta buna ziua! In octobrie 2012 am cumparat o masina(fabricata in iunie 2001) care era inscrisa in romania, nu am platit nimic ca sa o inscriu pe numele meu, ea ... (vezi toată discuția)
In legatura cu taxa auto 2012 teddy_dmy teddy_dmy Buna ziua, am o intrebare. Masina este fabricatie 2005 dar cumparata si inmatriculata in 2006 pe leasing. Dupa terminarea leasingului inmatriculata in 2009 pe ... (vezi toată discuția)
Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)