avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate anameleteiov

Activitate anameleteiov

Buna ziua, as vrea sa va intreb daca sunt angajata doar cu 4 ore la o societate, beneficiez de aceleasi drepturi cu o persoana care lucreaza 8 ore?In prezent lucrez 8 ore insa cu 1 martie mi-am dat demisia, la cealalta societate ma trec cu 4 ore incepand cu 1 martie. Multumesc
Răspuns la discuția indemnizatie concediu maternitate
nu sunt in concediu de crestere copil, imi cer scuze probabil nu e completa intrebarea. lunile acestea as vrea sa raman insarcinata si voiam sa stiu ce se intampla in situatia mai sus mentionata in intrebarea mea. Care vor fi conditiile pentru a putea beneficia de indemnizatie .si cum se calculeaza?se ia in calcul functia de baza ?
Buna ziua, am si eu o intrebare . Daca sunt angajata la o societate cu 8 ore si la alta cu 2 ore, daca raman insarcinata as vrea sa raman doar la aceea la care lucrez 2 ore (eventual sa maresc acolo la 8 ore programul). Care sunt criteriile de acordare a concediului ?Are legatura numarul de ore lucrate sau veniturile. Multumesc.