avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie concediu maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie concediu maternitate

Buna ziua, am si eu o intrebare . Daca sunt angajata la o societate cu 8 ore si la alta cu 2 ore, daca raman insarcinata as vrea sa raman doar la aceea la care lucrez 2 ore (eventual sa maresc acolo la 8 ore programul). Care sunt criteriile de acordare a concediului ?Are legatura numarul de ore lucrate sau veniturile. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:00, 7 Februarie 2012
cat sunteti in cic nu puteti desfasura activitate salarizata.
nu sunt in concediu de crestere copil, imi cer scuze probabil nu e completa intrebarea. lunile acestea as vrea sa raman insarcinata si voiam sa stiu ce se intampla in situatia mai sus mentionata in intrebarea mea. Care vor fi conditiile pentru a putea beneficia de indemnizatie .si cum se calculeaza?se ia in calcul functia de baza ?
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2012
anameleteiov, utilizator
Atata timp cat desfasurati activitate pe baza de cim si sunteti asigurata pt. concedii si indemnizatii de boala la ambii angajatori,beneficiati si de indemnizatie de concediu de maternitate(cele 126 de zile)tot de la ambii angajatori.
La fiecare dintre acestia,in vederea calcularii indemnizatiei de concediu de maternitate, se va stabili o baza de calcul diferita,in functie de salariul brut realizat in ultimile 6 luni anterioare concediului la locul de munca respectiv(desigur acolo unde lucrati 8 ore,baza va fi mai mare decat la angajatorul la care prestati doar 2 ore).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate cristinaeli cristinaeli am un copil si as mai dori unul;concediul de maternitate se termina in iulie pe 10.2010, daca as ramane insarcinata in luna februarie l-as naste in noiembrie, ... (vezi toată discuția)
Intrarea din concediu crestere copil in prenatal oanaelena28 oanaelena28 Buna!! As avea si eu niste nelamuriri daca ma puteti ajuta. In prezent sunt in prelungire crestere copil de la 2 la 3 ani si sunt insarcinata cu bebe 2. Bebe 2 ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic - firma in faliment catalunia catalunia Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: sunt insarcinata cu al doilea copil si la finalul concediului pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani pentru primul ... (vezi toată discuția)